
Με ένα πολύ όμορφο γκολ του Γκονζάλο Ιγκουαΐν η Αργεντινή κέρδισε σε φιλικό παιχνίδι την Ονδούρα με 1-0. Η νίκη επισκιάστηκε όμως από τον τραυματισμό και την αποχώρηση του Μέσι από την αναμέτρηση.
Η “αλμπισελέστε” προετοιμάζεται ενόψει του Κόπα Αμέρικα και το τελευταίο που θέλει να σκέφτεται ο προπονητής της ομάδας, Τάτα Μαρτίνο, είναι ένας τραυματισμός του κορυφαίου παίκτη της. Ο Μέσι θα περάσει από εξετάσεις έτσι ώστε να εκτιμηθεί κατά πόσο είναι σοβαρό το πρόβλημα ή όχι.
Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:
Η φάση του τραυματισμού:
https://www.youtube.com/watch?v=MIecHlvuRig
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



