
Μια φάση σε αγώνα του Ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ είχε γκάφα από τον τερματοφύλακα, πέναλτι σε ανατροπή του επιθετικού και αποβολή σε αμυνόμενο. Ακολούθως στην εκτέλεση από τα 11 βήματα έκανε απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στη συνέχεια ο εκτελεστής μόνος έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και έξω. Όλα έγιναν στη φάση του 75ου λεπτού εκτός από το γκολ.
Ένα γκολ που έψαχνε η Shandong Luneng για να ισοφαρίσει την Sydney και να πάρει την πρόκριση. Τελικά αυτό ήρθε ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση του 90λέπτου και έφερε την ανακούφιση, αλλιώς θα είχαν να θυμούνται για καιρό τη χαμένη ευκαιρία που είχαν.
Δείτε τη φάση:
https://twitter.com/NSenseFootball/status/735479677448556545
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



