Home DON'T MISS Η Γουέστ Χαμ μετακομίζει σε νέο γήπεδο και ήδη εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια...

Η Γουέστ Χαμ μετακομίζει σε νέο γήπεδο και ήδη εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας

westham-stadium


Μετακομίζει η Γουέστ Χαμ, που αφήνει το ιστορικό της γήπεδο «Boleyn Ground» για το υπερσύγχρονο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, χωρητικότητας 60 χιλιάδων θεατών. Από τις 35 χιλιάδες θέσεις, που φορούσε το παλιό της γήπεδο, πλέον θα αγωνίζεται σε ένα κατά πολύ μεγαλύτερο και μάλιστα δεν θα δυσκολευτεί να το γεμίζει. Αυτό γιατί έχει ανακοινώσει πως ήδη έχουν εξαντληθεί τα 50 χιλιάδες και κάτι εισιτήρια διαρκείας που βγήκαν στη φόρα.

Οι φίλοι των σφυριών έδειξαν την πίστη και την αφοσίωση τους στην ομάδα, κλείνοντας ήδη μια θέση για την επόμενη χρονιά. Τα υπόλοιπα εισιτήρια, λιγότερα από 10 χιλιάδες θα πωλούνται ατομικά, ενώ μην ξεχνάμε πως θα παίρνουν και οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας.

Η ομάδα του Λονδίνου τουίταρε για το γεγονός αυτό, ενημερώνοντας τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους, που θα αρκεστούν σε αγορές εισιτηρίου σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Η ζήτηση είναι τεράστια και αναμένεται πως θα φεύγουν στο λεπτό πριν από κάθε παιχνίδι.

 

Αξίζει να αναφέρουμε πούμε πως αύριο η Γουέστ Χαμ θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στο ιστορικό της γήπεδο, στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, αφού η ομάδα κυνηγάει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Παρακολουθήστε το βίντεο πιο κάτω, στο οποίο αναφέρεται η συμφωνία που έκανε η Γουέστ Χαμ για να χρησιμοποιεί το γήπεδο ως έδρα της.