
Με νίκη ολοκλήρωσαν τη χρονιά στις εγχώριες διοργανώσεις Ατλέτικο Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι “ροχιμπλάνκος” κέρδισαν κέρδισαν 2-0 την Θέλτα, ενώ οι Βάσκοι επικράτησαν με 3-1 της Σεβίλλης.
Στη Μαδρίτη, ο Τόρες στο 51′ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, που τρία λεπτά αργότερα με σκόρερ τον Γκριεζμάν πέτυχε το 2-0. Στην 3η θέση τερμάτισε η Ατλέτικο, που κέρδισε την απευθείας είσοδο της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου. Πλέον τα βλέμματα στρέφονται στον τελικό της 28ης Μαΐου με τη Ρεάλ.
Στο “Σαν Μαμές” η Αθλέτικ κέρδισε με 3-1 τη Σεβίλλη και εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Θέλτα, ανεβαίνοντας έτσι στην 5η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Αντούριθ πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη μείωσαν οι φιλοξενούμενοι με τον Μουνιόθ, για να έρθει ο Ραούλ Γκαρθία να διαμορφώσει το τελικό σκορ.
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



