
Για κάθε ένα βραβείο που έπαιρνε ο Ντιμιτρί Παγιέτ στα βραβεία της Γουέστ Χαμ για σεζόν 2015-16 ο Σεϊκού Κουγιατέ πρέπει να έπινε και ένα ποτό. Έτσι μπορεί να εξηγηθεί το βίντεο που θα δείτε πιο κάτω. Ο Κουγιατέ μετά το τέλος της εκδήλωσης φώναζε ρυθμικά το όνομα του κορυφαίου φέτος στην Λονδρέζικη ομάδα, Παγιέτ, “δείχνοντας” ότι είχε πιει… ένα ποτηράκι παραπάνω.
Στην εκδήλωση τώρα, ο Παγιέτ κέρδισε 5 βραβεία: Πρώτος σκόρερ της ομάδας, το καλύτερο γκολ στη σεζόν, η πιο πετυχημένη μεταγραφή, του πολυτιμότερου παίκτη και ασφαλώς βάσει το κριτήριο του κόσμου τον ανέδειξαν καλύτερο παίκτη της χρονιάς.
Δείτε το βίντεο με τον Κουγιατέ:
https://twitter.com/BreatheSport/status/727883312367308800









![Ο απολογισμός της 12ης αγωνιστικής [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-OmonoiaAradippou-Andreou-300x194.jpeg)
![Ακόμη ψάχνουμε το επιθετικό φάουλ… [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIACHA_7776-100x75.jpg)
![Ακαδημίες: Σαββατοκύριακο με έξι νίκες και μια ισοπαλία! [Απολογισμός]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/SKOS8423-100x75.jpg)

