Home DON'T MISS Στον τελικό του Europa League Λίβερπουλ και Σεβίλλη!

Στον τελικό του Europa League Λίβερπουλ και Σεβίλλη!

liverpool goal


Λίβερπουλ και Σεβίλλη αποτελούν το μεγάλο ζευγάρι του τελικού του Europa League καθώς απόψε πήραν τις προκρίσεις απέναντι στις αντιπάλους τους εντός έδρας.

Η Λίβερπουλ με το απίστευτο πάθος των ποδοσφαιριστών της, χάρη στον αρχιτέκτονα Γιούεργκεν Κλοπ, ανέτρεψε το σκορ του πρώτου αγώνα στο οποίο η Βιγιαρεάλ είχε επικρατήσει με 1-0 πετυχαίνοντας τρία γκολ!

Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς με τον Μπρούνο Σοριάνο να πετυχαίνει αυτογκόλ στο 7′. Ο Ντάνιελ Στάριτζ στο 63′ έκανε το 2-0 για τη Λίβερπουλ, βάζοντας την σε θέση οδηγού. Στο 81′ ο Λαλάνα σκότωσε τα όνειρα των Ισπανών.

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κλάιν, Λόβρεν, Κολό Τουρέ, Αλμπέρτο Μορένο, Εμρέ Τζαν, Μίλνερ, Λαλάνα, Κοουτίνιο (83′ Τζο Άλεν), Φιρμίνο (89′ Μπεντεκέ), Στάριτζ (92′ Λούκας Λέιβα).

Βιγιαρεάλ: Αρεολά, Μάριο Γκασπάρ, Μουσάκιο, Βίκτορ Ρουίθ, Χάουμε Κόστα, Πίνα (60′ Τριγκέρος), Μπρούνο Σοριάνο, Ζόναταν ντος Σάντος (73′ Μπονέρα), Ντένις Σουάρεθ, Μπακαμπού, Σολδάδο (68′ Αντριάν Λόπεθ).

liverpool goal

Στην Ισπανία η Σεβίλλη επικράτησε της Σαχτάρ Ντόνετσκ με 3-1 και σε συνδιασμό με την ισοπαλία του πρώτου αγώνα (2-2) πανηγυρίσει ξανά την παρουσία της σε τελικό του Europa League.

Στο 9′ ο Γκαμέιρο άνοιξε το σκορ και η Σαχτάρ απάντησε στο 44′ με τον Ντα Σίλβα. Στο 47′ ξανά ο Γκαμέιρο έδωσε προβάδισμα στην Σεβίλη και στο 59′ ο Μαριάνο Φερέιρα έκλεισε το εισιτήριο για τον τελικό.

Διαβάστε και το: Φανταστική ατμόσφαιρα εντός και εκτός Άνφιλντ

Σεβίλλη: Νταβίντ Σόρια, Μαριάνο Φερέιρα, Ραμί, Ντανιέλ Καρίσο, Τρεμουλινάς (74′ Εσκουδέρο), Κριχόβιακ, Εν’Ζονζί, Μπανέγα, Κόκε, Βιτόλο, Γκαμεϊρό (82′ Ιμπόρα).
Σαχτάρ: Πιάτοβ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Ισμαΐλι, Μαλίσεβ, Στεπανένκο, Κοβαλένκο, Μάρλος (84′ Ουέλινγκτον Νεμ), Τάιζον (76′ Μπερνάρντ), Εντουάρντο (84′ Ντεντίνιο).

sevvilla

Τα γκολ των αναμετρήσεων:

Λίβερπουλ – Βιγιαρεάλ 3-0 (3-1)

Σεβίλλη – Σακτάρ 3-1 (5-3)