Home SPORTS NEWS Νίκη με ανατροπή πέτυχαν Μετς και Καέν, 3άρα επί της Σεντ Ετιέν...

Νίκη με ανατροπή πέτυχαν Μετς και Καέν, 3άρα επί της Σεντ Ετιέν η Μπορντό

Bordeaux


Καμία ισοπαλία στις πέντε αναμετρήσεις που διεξήχθησαν το Σάββατο για την 1η αγωνιστική του Γαλλικού Πρωταθλήματος. Μόνο μία φιλοξενούμενη κατάφερε να έχει βαθμολογικό κέρδος, ενώ τρία παιχνίδια ολοκληρώθηκαν 3-2.

Διαβάστε ακόμη: “Διπλό” στην πρεμιέρα η Παρί, εντός έδρας “Χ” για Μονακό

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με συναρπαστικό παιχνίδι στο Μπορντό, με την ομώνυμη ομάδα της πόλης να κερδίζει τη Σεντ Ετιέν. Οι φιλοξενούμενοι με αντεπίθεση στο τελευταίο δεκάλεπτο πέτυχαν δύο γκολ, μειώνοντας από το 3-0 σε 3-2, όμως τελικά δέχθηκαν την ήττα.

Από το 0-2, η Καέν κατάφερε να κερδίσει 3-2 τη Λοριάν, που αγωνιζόταν από το 26′ με παίκτη λιγότερο. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 5′, ενώ στο 18′ έγινε το 0-2. Στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και ισοφάρισαν πριν το τέλος του ημιχρόνου. Το γκολ της νίκης και δεύτερο προσωπικό του στον αγώνα σημείωσε ο Σαντίνι στο 87ο λεπτό.

Με ανατροπή επικράτησε και η Μετς, που βρισκόταν πίσω στο σκορ με 1-2 μέχρι το 70′, αλλά με δύο εύστοχα πέναλτι πήρε το “τρίποντο”.

Το γκολ που πέτυχε στο 8ο λεπτό για τη Μονπελιέ ο Μπουντεμπούζ ήταν αυτό που έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα κόντρα στην Ανζέ.

“Διπλο” στην έδρα της Ντιζόν πέτυχε η Ναντ, με τον Τόμσεν να σημειώνει το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Μπορντό – Σεντ Ετιέν 3-2
Μετς – Λιλ 3-2
Καέν – Λοριάν 3-2
Μονπελιέ – Ανζέ 1-0
Ντιζόν – Ναντ 0-1

Στιγμιότυπα από το παιχνίδι ανάμεσα σε Μπορντό και Σεντ Ετιέν: