Home SPORTS NEWS “Σούπερ” Μπάρσα!

“Σούπερ” Μπάρσα!

022707


Η Μπαρσελόνα επικράτησε εύκολα της Σεβίλλη και στον δεύτερο τελικό του Σούπερ Καπ, κατακτώντας έτσι τον τίτλο. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε νίκησε 3-0 αυτή τη φορά (2-0 στον πρώτο αγώνα) μετά από δύο γκολ του Αρντά κι ένα του Μέσι.

Ο Τούρκος άνοιξε το σκορ με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα με κοντινό πλασέ, μετά από ασίστ του Μέσι, που τον έβγαλε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το 2-0 επιτεύχθηκε πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό στο δεύτερο μέρος, με τον Τουράν να “κρεμμάζει” τον Ρίκο με σουτ εκτός περιοχής και ενώ είχε προηγηθεί λάθος από την άμυνα των Σεβιλιάνων. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μέσι με κεφαλιά στο 55ο λεπτό. Να σημειωθεί πως όταν το σκορ ήταν στο 1-0, η Σεβίλλη έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει από το σημείο του πέναλτι.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους:
Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Μπράβο, Βιδάλ, Μασεράνο, Ουμτιτί, Ντιν (60’ Άλμπα), Μπουσκέτς (73’ Ράκιτιτς), Γκόμες, Ντένις (73’ Σαμπέρ), Μέσι, Τουράν, Μουνίρ.
Σεβίλλη (Χόρχε Σαμπάολι): Ρίκο, Ιμπόρα, Γκονζάλες, Μερκάδο, Κρανεβίτερ, Φερέιρα, Γκάνσο (56’ Βάσκεθ), Σαράμπια, Κορέα (72’ Βιέτο), Κονοπλιάνκα, Μπεν Γεντέρ (62’ Βιτόλο).

Τα στιγμιότυπα του αγώνα: