Home SPORTS NEWS Μεγάλη ανατροπή με δύο γκολ στο φινάλε για Ρεάλ – Πρώτη νίκη...

Μεγάλη ανατροπή με δύο γκολ στο φινάλε για Ρεάλ – Πρώτη νίκη για Λέστερ

REAL MADRID VS SPORTING PORTUGAL


Στο ματς της βραδιάς, η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε πως ποτέ δεν πρέπει να την ξεγράφεις σε ένα αγώνα. Η βασίλισσα έχανε μέχρι το 89′ από την Σπόρτινγκ και κατάφερε με τους Ρονάλντο και Μοράτα να γυρίσει το ματς σε 6 λεπτά! Αναλυτικά τα ματς της 2ης νύκτας του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για τον τρίτο όμιλο, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Γκλάντμπαχ με 4-0, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κουν Αγκουέρο. Ο Αργεντινός σκόραρε το πρώτο γκολ στο 9ο λεπτό μετά από ασίστ του Κολάροφ. Το 2-0 το πέτυχε από τα έντεκα βήματα στο 28′ ενώ το 3-0 το έκανε στο 77′ με πλασέ μετά από κάθετη ασίστ του Στέρλιγκ. Ο Ιχενεάτσο πέτυχε το 4-0 στο 90’+1′.

Στον πέμπτο όμιλο, Λεβερκούζεν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξήλθαν ισόπαλες 2-2. Προηγήθηκαν με 2-0 οι γηπεδούχοι, όμως οι Ρώσοι βρήκαν τον τρόπο και ισοφάρισαν. Στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου, η Τότεναμ έχασε στο Γουέμπλεϊ από τη Μονακό με 1-2.

Μεγάλη νίκη πέτυχε στην Βαρσοβία για τον έκτο όμιλο η Ντόρτμουντ που συνέτριψε τη Λέγκια με 6-0. Τη μεγάλη έκπληξη του ομίλου όμως πλησίασε να κάνει η Σπόρτινγκ επί της Ρεάλ στη Μαδρίτη. Η ομάδα της Λισσαβόνας κρατούσε για 40 λεπτά τη νίκη στα χέρια της μετά το γκολ του Μπρούνο Σέζαρ στο 48′, όμως στο 89′ ο Ρονάλντο, άνθρωπος που ξεκίνησε την καριέρα του στην Σπόρντιγκ, ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ενώ η ολική ανατροπή σε 2-1 ήρθε στο 90’+5′ από τον Άλβαρο Μοράτα.

Η Λέστερ πέτυχε την πρώτη της νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ, στην πρώτη της συμμετοχή στους ομίλους της διοργάνωσης. Για τον έβδομο όμιλο νίκησε στο Βέλγιο την Μπριζ με 3-0. Για τον ίδιο όμιλο Πόρτο και Κοπενχάγη εξήλθαν ισόπαλες 1-1.

Στον όγδοο όμιλο η Γιουβέντους δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη αφού κόλλησε στο 0-0 με αντίπαλο την Σεβίλη. Η Λιόν επικράτησε της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 3-0.

3ος Όμιλος
Μάντσεστερ Σίτι – Γκλάντμπαχ  4-0
5ος Όμιλος
Λεβερκούζεν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας  2-2
Τότεναμ – Μονακό  1-2
6ος Όμιλος
Λέγκια – Ντόρτμουντ  0-6
Ρεάλ Μαδρίτης – Σπόρτινγκ Λισ.  2-1
7ος Όμιλος
Μπρίζ – Λέστερ  0-3
Πόρτο – Κοπενχάγη  1-1
8ος Όμιλος
Γιουβέντους – Σεβίλη  0-0
Λιόν – Ντιναμό Ζάγκρεμπ  3-0