Home SPORTS NEWS Πολλά γκολ στην πρεμιέρα – “7άρα” η Μπαρτσελόνα, συμβιβασμός στο Παρίσι

Πολλά γκολ στην πρεμιέρα – “7άρα” η Μπαρτσελόνα, συμβιβασμός στο Παρίσι

barca


Πολλά γκολ και σπουδαίο θέαμα επιφύλασσε η πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ξεχώρισαν η “7άρα” της Μπαρτσελόνα επί της Σέλτικ και η “5άρα” της Μπάγερν κόντρα στη Ροστόβ στο Μόναχο. “Διπλό” πέτυχαν Νάπολι και Ατλέτικο, ενώ ισόπαλο ολοκληρώθηκε το ντέρμπι του πρώτου ομίλου ανάμεσα σε Παρί και Άρσεναλ. Βαθμό στην έδρα της Βασιλείας πήρε η Λουντογκόρετς, όπως και η Μπεσίκτας με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Μπενφίκα. Αναβλήθηκε λόγω καταρρακτώδη βροχών το Μάντσεστερ Σίτι – Γκλάντμπαχ.

Το πρώτο γκολ της βραδιάς επιτεύχθηκε στο Παρίσι, με τον Καβάνι να σκοράρει μόλις στο 44ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης με την Άρσεναλ. Οι “κανονιέρηδες” ισοφάρισαν με τον Αλέξις Σάντσες στο 77′, παίρνοντας βαθμό σε μια δύσκολη έδρα. Στο άλλο παιχνίδι του πρώτου ομίλου, η Λουντογκόρετς προηγήθηκε λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, με την Βασιλεία να ισοφαρίζει στο 79′ για το τελικό 1-1.

Σε αγώνα για το δεύτερο όμιλο, πίσω στο σκορ έμεινε η Νάπολι στο Κίεβο, με τον Γκαρμάς στο 26 να δίνει προβάδισμα στην Ντινάμο, αλλά πριν το τέλος του ημιχρόνου έφτασε στην ανατροπή. Ο Μίλικ ισοφάρισε στο 36′ και στο 45′ πέτυχε δεύτερο γκολ, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του και τελικά τη νίκη με 2-1, αφού στο δεύτερο μέρος δεν υπήρξε γκολ. Στη Λισαβώνα, η Μπενφίκα άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό με τον Σέρβι, όμως η Μπεσίκτας με πήρε βαθμό με γκολ του Ταλίσκα στις καθυστερήσεις, με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ.

Δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το πρώτο της τρίποντο στον τρίτο όμιλο η Μπάρσα, που έριξε “7άρα” στην Σέλτικ. Τρία γκολ πέτυχε ο Μέσι, δύο ο Σουάρεζ και από ένα οι Νεϊμάρ και Ινιέστα. Όταν το σκορ ήταν στο 1-0 ο Ντεμπελέ αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Το άλλο παιχνίδι του ομίλου δεν διεξήχθη λόγω έντονης βροχόπτωσης και πιθανότατα να συνεχιστεί αύριο.

Για τον τέταρτο όμιλο, η Μπάγερν κέρδισε 5-0 τη Ροστόβ. Το σκορ άνοιξε με πέναλτι ο Λεβαντόβσκι στο 28′, ενώ στο 45′ ο Μίλερ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Με δύο γκολ ο Κίμιχ σε 55′ και 60′ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ στο 90′ ο Μπερνάτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Με τους τρεις βαθμούς δραπέτευσε από το Αϊντχόφεν η Ατλέτικο Μαδρίτης, κερδίζοντας 1-0 την PSV με όμορφο γκολ του Σαούλ στο 43ο λεπτό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Παρί Σεν-Ζερμέν – Άρσεναλ 1-1
Βασιλεία – Λουντογκόρετς 1-1
Ντινάμο Κιέβου – Νάπολι 1-2
Μπενφίκα – Μπεσίκτας 1-1
Μπαρτσελόνα – Σέλτικ 7-0
Μάντσεστερ Σίτι – Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ
Μπάγερν Μονάχου – Ροστόβ 5-0
PSV Αϊντχόφεν – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

Στιγμιότυπα από όλες τις αναμετρήσεις: