Home SPORTS NEWS Το απόλυτο η Λέστερ, “5άρα” η Ρεάλ – “Διπλό” πέτυχαν τέσσερις ομάδες

Το απόλυτο η Λέστερ, “5άρα” η Ρεάλ – “Διπλό” πέτυχαν τέσσερις ομάδες

realmadrid


Εύκολη νίκη πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης στην 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, ρίχνοντας “5άρα”. Το απόλυτο των βαθμών έχει η πρωτάρα στο θεσμό Λέστερ, ενώ σημαντικό “διπλό” πήραν Ντόρτμουντ και Πόρτο, η δεύτερη με ανατροπή στο τέλος. Επίσης εκτός έδρας νίκη σημείωσαν Σεβίλλη και Γιουβέντους, με αυτό των “μπιανκονέρι” να θεωρείται πολύ σπουδαίο έτσι όπως ήρθε. Χωρίς νικητή τελείωσαν οι αναμετρήσεις Λεβερκούζεν-Τότεναμ και ΤΣΣΚΑ-Μονακό.

Ισόπαλα και τα δύο ματς του 5ου ομίλου. Στη Γερμανία η Λεβερκούζεν και η Τότεναμ δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, με τη γηπεδούχο να χάνει μεγάλες ευκαιρίες στην επανάληψη.
Βαθμό στο τέλος πήρε η Μονακό στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που προηγήθηκε με τον Λασινά Τραορέ στο 34, αλλά ο Μπερνάρντο Σίλβα στο 87ο λεπτό πέτυχε την ισοφάριση.

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Τότεναμ 0-0

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μονακό 1-1

 

Βασιλική επικράτηση στον 6ο όμιλο, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερη δυσκολία και να φτάνει στην “5άρα” επί της Λέγκια. Ο Μπέιλ άνοιξε το σκορ στο 16′, ενώ με αυτογκόλ του Γιοντλόβιετς τέσσερα λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα της. Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ράντοβιτς στο 22′ οι Πολωνοί μείωσαν, αλλά στο 37′ ο Ασένσιο ανέβασε πάλι τη διαφορά στα δύο γκολ. Στην επανάληψη χρίστηκαν σκόρερ ο Βάσκεθ (68′) και ο Μοράτο (84′).
“Διπλό” στη Λισαβόνα πέτυχε η Μπορούσια Ντόρτμουντ, που πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων από το πρώτο μέρος. Μόλις στο 9′ ο Ομπαμεγιάνγκ άνοιξε το σκορ, ενώ ο Βάιγκλ στο 43ο λεπτό πέτυχε το 2-0. Το μόνο που κατάφερε η Σπόρτινγκ ήταν να μειώσει με τον Μπρούνο Σέζαρ στο 67′ μετά από έμμεσο κτύπημα εντός περιοχής.

Ρεάλ Μαδρίτης – Λέγκια Βαρσοβίας 5-1

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μπορούσια Ντόρτμουντ  1-2

 

Το απόλυτο συνέχισε η Λέστερ στον 7ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, κερδίζοντας εντός έδρας 1-0 την Κοπεγχάγη. Το μοναδικό τέρμα των “αλεπούδων” πέτυχε ο Μαχρέζ στο πρώτο ημίχρονο.
Στο άλλο ματς του ομίλου, η Πόρτο με γκολ πέναλτι στις καθυστερήσεις πήρε τους τρεις βαθμούς. Ο Φόσεν στο 12′ έδωσε προβάδισμα στην Κλαμπ Μπριζ, με τον Λαγιούν στο 68′ να ισοφαρίζει σε 1-1 και τον Αντρέ Σίλβα να ευστοχεί από την άσπρη βούλα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων η Πόρτο έφτασε στο μεγάλο “διπλό”.

Λέστερ – Κοπεγχάγη 1-0

Κλαμπ Μπριζ – Πόρτο 1-2

 

Αφού κατάφερε να δραπετεύσει από τη Γαλλία και μάλιστα με τέτοιο τρόπο τίποτα δεν πρέπει να φοβάται η Γιουβέντους. Οι “μπιανκονέρι” είδαν τον Μπουφόν να τους σώζει στο 35ο λεπτό αποκρούοντας το πέναλτι του Αλεξάντρ Λακαζέτ, κρατώντας το μηδέν. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 54′ ο Μαριό Λεμινά αποβλήθηκε και η πρωταθλήτρια Ιταλίας συνέχισε με δέκα παίκτες, αυτό όμως δεν την πτόησε. Με γκολ του Χουάν Κουαδράδο στο 76ο λεπτό η Γιούβε έφυγε κυρία από την έδρα της Λιόν.
Ένα γκολ του Νασρί στο 37′ αρκούσε στη Σεβίλη για να πάρει τους τρεις βαθμούς στην Κροατία κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Λιόν – Γιουβέντους 0-1 (76΄ Κουαντράδο)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σεβίλη 0-1 (37΄ Νασρί)