
Μια άνετη νίκη σημείωσε η Γουέστ Μπρομ στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα από το Δυτικό Μπρόμγουιτς κέρδισε την Μπέρνλι με το επιβλητικό 4-0, έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ. Ο Φίλιπς στο 4′ άνοιξε το σκορ και ο Τζέιμς Μόρισον στο 16′ διπλασίασε τα τέρματα της Γουέστ Μπρομ. Το ημίχρονο έκλεισε με το δείκτη του σκορ στο 2-0, με τέρμα που σημείωσε ο Φλέτσερ. Η “4άρα” ήρθε με γκολ από τα πόδια του Ροντόν στο 64′.
Τα στιγμιότυπα του αγώνα:
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)


![Συνέχεια στην 15η αγωνιστική με δύο αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-100x75.jpg)
