Home DON'T MISS Απέδρασε από το “Ριαθόρ” με… σούπερ ανατροπή η Σεβίλλη

Απέδρασε από το “Ριαθόρ” με… σούπερ ανατροπή η Σεβίλλη

sevilla


Απίστευτη ανατροπή πέτυχε η Σεβίλλη στο “Ριαθόρ”, κερδίζοντας 3-2 την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά και ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0. Για να τα πάρουμε από την αρχή, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, με τον Μπάμπελ να είναι ο σκόρερ του γκολ. Στο 42′ ο Αντόνε διπλασίασε τα γκολ της Λα Κορούνια, όμως οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-1, αφού ο Ενζόνζι στο 44′ έβαλε πάλι τη Σεβίλλη στο παιχνίδι.

Προσπάθησε να ισοφαρίσει από γρήγορα για να διεκδικήσει το νίκη στην επανάληψη η ομάδα της Ανδαλουσίας αλλά το γκολ δεν ερχόταν. Τελικά ο Βιτόλο τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λέπτου έφερε το ματς στα ίσα, με τη Σεβίλλη να μην… μένει μόνο εκεί. Με γκολ του Μερκάντο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, οι φιλοξενούμενοι απέδρασαν με τους τρεις βαθμούς από το “Ριαθόρ”.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Депортиво – Севилья 2:3. Обзор матча. Чемпионат Испании 2016/17. 12 тур. от GOALTIME – ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

Διαβάστε τι έγινε στο χθεσινό ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν: Σημαντική νίκη για την Μπέτις επί της Λας Πάλμας