Home SPORTS NEWS “Διπλό” στο Γουέμπλεϊ η Λεβερκούζεν, δεν κέρδισε στη Βαρσοβία η Ρεάλ

“Διπλό” στο Γουέμπλεϊ η Λεβερκούζεν, δεν κέρδισε στη Βαρσοβία η Ρεάλ

leverkusen


Μεγάλο “διπλό” μέσα στο Γουέμπλεϊ πέτυχε η Λεβερκούζεν, επικρατώντας της Τότεναμ. Απώλειες στη Βαρσοβία είχε η Ρεάλ, αν και είχε προηγηθεί με δύο γκολ. Το εισιτήριο για τους “16” πήρε η Ντόρτμουντ μετά τη νίκη της επί της Σπόρτινγκ, ενώ κοντά στην πρόκριση Μονακό και Σεβίλη μετά την “3άρα” και “4άρα” αντίστοιχα που πέτυχε απόψε. Πρώτη απώλεια, αλλά παραμένει αήττητη η Λέστερ, σημαντικό “τρίποντο” πέτυχε η Πόρτο. Συμβιβάστηκαν στην ισοπαλία Γιουβέντους και Λιόν.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στους αγώνες της βραδιάς:
Μονακό – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3-0
Τότεναμ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-1
Μπορούσια Ντόρτμουντ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-0
Λέγκια Βαρσοβίας – Ρεάλ Μαδρίτης 3-3
Κοπεγχάγη – Λέστερ 0-0
Πόρτο – Μπριζ 1-0
Γιουβέντους – Λιόν 1-1
Σεβίλη – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 4-0

Το ρεπορτάζ για τους αγώνες της Τρίτης: Νικήτρια η Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα – Τι έγινε στους αγώνες για τους ομίλους 1 έως 4.

Για τον 5ο όμιλο, η Μονακό “τελείωσε” το παιχνίδι από το ημίχρονο, όπου και πέτυχε όλα της τα γκολ. Οι Μοναγάσκοι άνοιξαν το σκορ στο 12′ με τον Ζερμέν και ακολούθησαν δύο τέρματα από το Φαλκάο σε 28ο και 41ο λεπτο, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 3-0. Μόνη στην κορυφή με 10 βαθμούς η Μονακό, έχει το πλεονέκτημα για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Монако – ЦСКА 3:0. Обзор матча. Групповой этап ЛЧ 2016/17. 4 тур. от GOALTIME – ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Με το γκολ του Καμπλ στο 65′ η Λεβερκούζεν “δραπέτευσε” με τους τρεις βαθμούς από το Γουέμπλεϊ, επικρατώντας 1-0 της Τότεναμ. Ήταν η πρώτη νίκη της Γερμανικής ομάδας στον όμιλο, μετά από τρεις ισοπαλίες, ανεβαίνοντας έτσι στους έξι βαθμούς, δύο περισσότερους από τους Λονδρέζους. Άξιζαν κάτι παραπάνω τα “σπιρούνια”, που είχαν οριζόντιο δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Ντάιερ.

Με ένα γκολ του Ράμος στο 12′, η Ντόρτμουντ κέρδισε 1-0 την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και πέρασε στην επόμενη φάση. Οι Βεσφαλοί θα παλέψουν για την πρωτιά στον 6ο όμιλο.

 

Боруссия – Спортинг 1:0. Обзор матча. Лига Чемпионов 2016/2017 от GOALTIME – ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Απώλειες κόντρα στη Λέγκια Βαρσοβίας είχε Ρεάλ Μαδρίτης, που έμεινε στο ισόπαλο 3-3. Μάλιστα η κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά, αλλά οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή, που δεν κράτησε όμως για πολύ. Ο Μπέιλ άνοιξε το σκορ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό με ένα όμορφο γκολ και στο 36′ ο Ουαλός έδωσε ασίστ στον Μπενζεμά για το 0-2. Πέντε λεπτά πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, οι Πολωνοί μείωσαν με μια γκολάρα του Οτζίτζα. Στο 58′ ήρθε η ισφοάριση από τον Ράντοβιτς και στο 83′ ο Μουλέν έδωσε προβάδισμα στη Λέγκια. Δύο λεπτά αργότερα όμως ο Κόβατσιτς ισοφάρισε, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Μπορεί οι δύο χαμένοι βαθμοί να μην τρομάζουν ιδιαίτερα τη Ρεάλ όσον αφορά την πρόκριση, αλλά θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πρωτιά του ομίλου.

Τις πρώτες απώλειες στον 7ο όμιλο είχε η Λέστερ, που έμεινε στη λευκή ισοπαλία κόντρα στην Κοπεγχάγη. Οι “αλεπούδες” με το βαθμό που πήραν διατηρήθηκαν στην κορυφή με 10 βαθμούς και είναι κοντά στην πρόκριση.

Копенгаген 0:0 Лестер | Лига Чемпионов 2016/17 | Групповой этап | 4-тур | Обзор матча от Обзоры футбольных матчей на Rutube.

Ίδρωσε αλλά τα κατάφερε η Πόρτο, που έκαμψε την αντίσταση της Μπριζ, κερδίζοντας 1-0, με γκολ του Αντρέ Σίλβα στο 37′. Η Πορτογαλική ομάδα ανέβηκε στη 2η θέση, έχοντας εφτά βαθμούς.

Порту – Брюгге 1:0. Обзор матча. Групповой этап ЛЧ 2016/17. 4 тур. от GOALTIME – ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Στο ντέρμπι του 8ου ομίλου, στο Τορινο η Γιουβέντους και η Λιόν συμβιβάστηκαν στην ισοπαλία, με σκορ 1-1. Ο Ιγκουαϊν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 13ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στους “μπιανκονέρι”, για να ισοφαρίσει στο 84′ ο Τολισό για τους φιλοξενούμενους. Στη 2η θέση με 8 βαθμούς βρίσκεται η Πρωταθλήτρια Ιταλίας, τέσσερις περισσότερους από τους Γάλλους.

Ювентус 1:1 Лион | Лига Чемпионов 2016/17 | Групповой этап | 4-тур | Обзор матча от Обзоры футбольных матчей на Rutube.

“Τεσσάρα” έριξε η Σεβίλη στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση. Μαθηματικά δεν πήρε την πρόκριση η ομάδα της Ανδαλουσίας, όμως δεν την χάνει ούτε με αυτοκτονία. Τα τέρματα της Σεβίλης πέτυχαν οι Βιέτο, Εσκουδέρο, Ενζονζί και Μπεν Γεντέρ.

Севилья – Динамо Загреб 4:0. Обзор матча. Лига Чемпионов 2016/17 – Тур 4 от GOALTIME – ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.