Home DON'T MISS Γλίτωσε την ήττα στο “Ανοέτα” η Μπαρτσελόνα

Γλίτωσε την ήττα στο “Ανοέτα” η Μπαρτσελόνα

messi-barca


Δύο βαθμούς άφησε στο “Ανοέτα” η Μπαρτσελόνα, που εξήλθε ισόπαλη 1-1 κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ. Πάλι καλά να λένε οι “μπλαουγκράνα” για τον βαθμό που πήραν, αφού δεν τον άξιζαν… Όχι απλώς επειδή δεν είχαν την αναμενόμενη εμφάνιση και η αντίπαλος ήταν καλύτερη, αλλά κυρίως λόγω του γκολ της Σοσιεδάδ που δεν μέτρησε! Για να τα πάρουμε από την αρχή όμως, ο Γουίλιαν Χοσέ στο 54′ άνοιξε το σκορ για τη γηπεδούχο ομάδα. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μέσι ισοφάρισε μετά από προσωπική ενέργεια του Νεϊμάρ, που έδωσε την κατάλληλη στιγμή την ασίστ στον συμπαίκτη του.

Η φάση που θα συζητηθεί σημειώθηκε στο 76ο λεπτό του αγώνα, με τον Κάρλος Βέλα να κάνει σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και ακολούθως στο έδαφος (χωρίς να περάσει ολόκληρη η μπάλα τη γραμμή) με τον επερχόμενο Χουάνμι να την στέλνει ανενόχλητος στα δύχτια. Λανθασμένα όμως υποδέχθηκε σε θέση οφσάιντ από το βοηθό διαιτητή, που δεν είδε πως ο Πικέ κάλυπτε ολοκάθαρα τον παίκτη της Σοσιεδάδ.

Πλέον η Μπάρσα είναι στη 2η θέση με 27 βαθμούς, όσους έχει και η Σεβίλλη. Αμφότερες οι δύο ομάδες είναι στο -6 από την κορυφή, όπου βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης. Νωρίτερα σήμερα νίκες πέτυχαν Ατλέτικο Μαδρίτης, Θέλτα και Αλαβές.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα: