Home DON'T MISS Νέες απώλειες στο “Καμπ Νόου” είχε η Μπαρτσελόνα

Νέες απώλειες στο “Καμπ Νόου” είχε η Μπαρτσελόνα

barca-malaga


Απώλειες μέσα στο “Καμπ Νόου” για τρίτη φορά στη φετινή χρονιά είχε η Μπαρτσελόνα, που έμεινε στο ισόπαλο χωρίς γκολ αποτέλεσμα κόντρα στη Μάλαγα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Χωρίς τον τιμωρημένο Σουάρες και τον Μέσι που ένιωσε ενοχλήσεις πριν το ματς, οι “μπλαουγκράνα” δεν κατάφεραν να βρουν το γνωστό ρυθμό τους και έχασαν δύο πολύτιμους βαθμούς. Ουσιαστικά αυτός που κράτησε το μηδέν για την Μάλαγα ήταν ο Καμενί με τις εξαίσιες αποκρούσεις του μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Παράπονα από τη διαιτησία έχουν οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε, που ζήτησαν τουλάχιστον δύο πέναλτι σε φάσεις στα τελευταία λεπτά του ματς. Πρέπει να αναφερθεί όμως πως η αντίπαλος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννιά ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής των Ντιέγκο Γιορέντε και Χουάν Κάρλος σε 67′ και καθυστερήσεις αντίστοιχα.

Μετά τις νέες απώλειες, η Μπάρσα βρίσκεται ένα βαθμό κάτω από την κορυφή, εκεί όπου μπορούσε να ανέβει και να μείνει, εκμεταλλευόμενη τυχών απώλειες της Ρεάλ που αντιμετωπίζει απόψε την Ατλέτικο εκτός έδρας.

Διαβάστε ακόμη: Απέδρασε από το “Ριαθόρ” με… σούπερ ανατροπή η Σεβίλλη

Στιγμιότυπα από τον αγώνα: