Home SPORTS NEWS Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στη La Liga και πότε θα διεξαχθούν τα...

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στη La Liga και πότε θα διεξαχθούν τα ντέρμπι

 


Ντέρμπι η πρεμιέρα του Ισπανικού Πρωταθλήματος δεν θα έχει, αφού η κληρωτίδα τα άφησε για μετά, αλλά ενδιαφέρον εννοείτε πως υπάρχει για όλα τα ματς. Το Σάββατο 19 Αυγούστου θα ανοίξει η αυλαία στη νέα αγωνιστική περίοδο. Η κάτοχος του τίτλου Ρεάλ Μαδρίτης θα ξεκινήσει την πορεία της στη νέα χρονιά εκτός έδρας και συγκεκριμένα στη Γαλικία με αντίπαλο τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ενώ η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενήσει τη Μπέτις.

Ατλέτικο Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο θα υποδεχτούν τις Χιρόνα και Χετάφε αντίστοιχα, ενώ η Σεβίλλη θα αντιμετωπίσει στην Ανδαλουσία την Εσπανιόλ. Όσον αφορά τις Βιγιαρεάλ και Βαλένθια, αμφότερες παίζουν στην έδρα τους, κόντρα σε Λεβάντε και Λας Πάλμας αντίστοιχα.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Ασφαλώς, αυτό που περιμένουν οι φίλαθλοι ανά το παγκόσμιο είναι το Ελ Κλάσικο. Αργεί όμως, αφού το πρώτο θα διεξαχθεί στη 17η αγωνιστική στη Μαδρίτη, ενώ αυτό του δεύτερου γύρου στην έδρα των “μπλαουγκράνα” στην 36η βδομάδα του πρωταθλήματος.

Καταλανικό ντέρμπι θα διεξαχθεί στην 3η αγωνιστική, ενώ στη 12η οι “ροχιμπλάνκος” υποδέχονται στο νέο τους γήπεδο τη Μπαρτσελόνα. Τέσσερις αγωνιστικές αργότερα θα τα πούνε, πάλι στην έδρα τους, με τη συμπολίτισσα τους Ρεάλ. Το ντέρμπι των Βάσκων, ανάμεσα σε Αθλέτικ και Σοσιεδάδ είναι προγραμματισμένο για την 16η αγωνιστική, ενώ αυτό της Ανδαλουσίας μεταξύ των Σεβίλλη και Μπέτις στην προτελευταία αγωνιστική.