Home SPORTS NEWS Η γιορτή είναι ξανά εδώ!

Η γιορτή είναι ξανά εδώ!


Το σεντόνι που μπορεί να προκαλέσει σε όλους μέχρι και… βιώματα ζωής, τεντώνεται ξανά στη σέντρα και ο ύμνος που σε κάνει ν’ ανατριχιάζεις, ακούγεται ξανά!

Το Champions League για τη σεζόν 2018-2019 είναι εδώ και κάνει σέντρα απόψε, με τις 8 πρώτες αναμετρήσεις, εκ των οποίων οι δύο θα ξεκινήσουν στις 19:55 ώρα Κύπρου και οι υπόλοιπες θα κάνουν πλέον την πρώτη τους σέντρα στις 22:00 κι όχι στο κλασσικό και… αγαπημένο 21:45.

Στο «Άνφιλντ» η φετινή διαφορετική και σοβαρή Λίβερπουλ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν των υψηλότατων στόχων και των υπερβάσεων στις οποίες στοχεύει κάθε αγωνιστική περίοδο.

Στο «Τζουσέπε Μεάτσα», η Ίντερ φιλοξενεί την Τότεναμ ξυπνώντας μνήμες από τις αναμετρήσεις τους επί Μπέιλ στα «σπιρούνια», μόνο που αυτή τη φορά ο Ουαλός δεν είναι πλέον στο λονδρέζικο «στρατόπεδο» αλλά υπάρχει ένα σύνολο τρομερά δουλεμένο από τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Η Ντόρτμουντ ταξίδεψε στο Μπριζ, η Ατλέτικο Μαδρίτης του Αντουάν Γκριεζμάν καλείται να πάρει αποτέλεσμα στο Μονακό, η Νάπολι έχει τρομερά δύσκολο έργο απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ ενδιαφέρον έχει και η «σύγκρουση» των Σάλκε και Πόρτο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

19:55 Μπαρτσελόνα – Αϊντχόφεν (Cytavision Sports 1)

19:55 Ίντερ – Τότεναμ (Cytavision Sports 2)

22:00 Μπριζ – Ντόρτμουντ (Cytavision Sports 3)

22:00 Μονακό – Ατλέτικο (Cytavision Sports 2)

22:00 Λίβερπουλ – Παρί (Cytavision Sports 1)

22:00 Ερυθρός Αστέρας – Νάπολι (Cytavision Sports 5)

22:00 Γαλατασαράι – Λοκομοτίβ Μόσχας (Cytavision Sports 7)

22:00 Σάλκε – Πόρτο (Cytavision Sports 6)