Home SPORTS NEWS Η τεχνική αποκατάστασης του χλοοτάπητα στην Ουρουγουάη… είναι σίγουρα ξεχωριστή!

Η τεχνική αποκατάστασης του χλοοτάπητα στην Ουρουγουάη… είναι σίγουρα ξεχωριστή!


Λέμε για τους τραγικούς αγωνιστικούς χώρους, που συναντάμε πολλάκις στα κυπριακά γήπεδα και σέρνουμε τα μύρια όσα στους υπευθύνους. Μολαταύτα, αυτό που κάνουν στην Ουρουγουάη μάλλον δεν το έχουμε ξαναδεί.

Η Πενιαρόλ και η Νασιονάλ θα συγκρουόνταν σε ένα ματς που θα έκρινε την πρωταθλήτρια Ουρουγουάης. Το παιχνίδι αυτό θα διεξάγονταν στο «Estadio Centenario», του οποίου ο αγωνιστικός χώρος είναι σε τραγική κατάσταση, καθώς το χορτάρι έχει καεί.

Ποιος είναι λοιπόν, ο… πρωτοποριακός τρόπος με τον οποίο οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα; Βασικά δεν το αποκαθιστούν, αλλά θα το κρύβουν κάτω από το χαλάκι… Για την ακρίβεια ο χλοοτάπητας βάφεται πράσινος, προκείμενου να μην χτυπάει στο μάτι η κακή του κατάσταση. Φυσικά, αυτό δεν κάνει καλύτερα τα πράγματα για τους ποδοσφαιριστές, αλλά ποιος νοιάζεται;…

Ο Λουίς Σούαρες νοιάζεται, ο οποίος είδε το σχετικό βίντεο και εξοργίστηκε με αυτό που συμβαίνει στην πατρίδα του. Συκγκεκριμένα ο άσος της Μπαρτσελόνα έγραψε κάτω από το βίντεο στον λογαριασμό του στο twitter: «Είναι απίστευτο το γεγονός ότι το πλέον σημαντικό παιχνίδι του ποδοσφαίρου μας πρόκειται να διεξαχθεί σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο… Σας παρακαλώ αλλάξτε την εικόνα μας».

Για την ιστορία η Πενιαρόλ κέρδισε τον αγώνα με 1-2.