Home SPORTS NEWS Εμιλιάνο Σάλα: «Είμαι σε ένα αεροπλάνο που μοιάζει να καταρρέει»

Εμιλιάνο Σάλα: «Είμαι σε ένα αεροπλάνο που μοιάζει να καταρρέει»


Πιθανόν το όνομα του ποδοσφαιριστή να μην σας έλεγε και πολλά πριν το βράδυ της Δευτέρας. Ωστόσο, από την στιγμή που χάθηκε το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε, το όνομα του αλλά και τα σενάρια για την τύχη του και των άλλων επιβατών, παίζουν συνεχώς στα μέσα. Ο ποδοσφαιριστής αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή ποδοσφαιριστή για τον Σύλλογο της Κάρντιφ και βρισκόταν στο αεροπλάνο για να μεταβεί στην νέα του ομάδα.

Σήμερα διέρρευσε στα μέσα ένα ηχητικό που είχε στείλει στον στενό του κύκλο μέσω WhatsApp. Φαίνεται ότι την ώρα που μιλά βρίσκεται ήδη στο αεροπλάνο και έχει αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά. Ευχή όλων βέβαια είναι να βρεθούν όλοι οι επιβαίνοντες και να είναι καλά στην υγεία τους. Η αστυνομία έχει στα πιθανά σενάρια το ενδεχόμενο οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο αεροσκάφος να έπεσαν στο νερό και να διασώθηκαν με την λέμβο.

Διαβάστε περισσότερα στο δημοσίευμα του gazzetta.gr:

Ο Εμιλιάνο Σάλα άφησε ηχητικό την ώρα που βρισκόταν στον αέρα με το ιδιωτικό αεροσκάφος, εξέφραζε το άγχος του για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, ωστόσο, έδειξε πως άρχισε ν’ αντιλαμβάνεται την κατάσταση, όταν τόνισε πως το αεροπλάνο στο οποίο βρισκόταν «μοιάζει έτοιμο να καταρρεύσει»!

Ο 28χρονος επιθετικός, το βράδυ του Σαββάτου ανακοινώθηκε επίσημα από την Κάρντιφ αποτελώντας το ακριβότερο μεταγραφικό απόκτημα στην ιστορία του ουαλικού συλλόγου, επέστρεψε στη Ναντ ν’ αποχαιρετήσει τους πρώην συμπαίκτες και την οικογένειά του και θα «πετούσε» ξανά για το Νησί.

Μόνο που δεν έφτασε ποτέ, καθώς τον περίμεναν από το βράδυ της Δευτέρας… Το αεροπλάνο χάθηκε από τα ραντάρ έχοντας εκπέμψει σήμα για να πάρει άδεια αναγκαστικής προσγείωσης και μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί τίποτα… Και την Τρίτη βγήκε στο φως της δημοσιότητας το μήνυμα του Σάλα.

Όμως λίγο αργότερο έγινε γνωστό και το τελευταίο ηχητικό μήνυμα του Αργεντινού.

«Γεια σας αδέρφια, τι κάνετε τρελοί; Είμαι… πεθαμένος. Ήμουν στη Νάντη και έκανα ένα σωρό πράγματα. Δεν τελείωναν ποτέ. Τώρα είμαι σε ένα αεροσκάφος που μοιάζει να καταρρέει και ταξιδεύω στο Κάρντιφ.

Αύριο το απόγευμα θα ξεκινήσω προπόνηση με τη νέα μου ομάδα. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα.

Αν σε 1,5 ώρα δεν έχετε νέα μου… Δεν ξέρω αν στείλουν κανέναν να με βρει, γιατί δεν θα μπορούν να με βρουν. Πόσο φοβάμαι!» ήταν το σοκαριστικό μήνυμα που άφησε στο WhatsApp…

https://twitter.com/twitter/statuses/1087853583415033859