Home SPORTS NEWS Διαστημικός Λούκας στο Άμστερνταμ και πρόκριση Τότεναμ (2-3) στα… χασομέρια!!!

Διαστημικός Λούκας στο Άμστερνταμ και πρόκριση Τότεναμ (2-3) στα… χασομέρια!!!


 

Ορισμένες φορές οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να περιγράψει κανείς το μεγαλείο που μπορεί να  προσφέρει το ποδόσφαιρο. Η Τότεναμ πήγε στο Άμστερνταμ αναγκασμένη να παλέψει για να ανατρέψει την ήττα με 1-0, μπήκε στην αρένα του Άγιαξ και δέχθηκε γκολ με το καλημέρα, o Ντε Λιχτ στο 5ο λεπτό σκόραρε, στο 35ο λεπτό ο Ζίγιεκ έβαλε τον Άγαξ μπροστά στο σκορ με τρία!!! τέρματα συνολικά, μπροστά στο σκορ.

Κι όμως στο δεύτερο ημίχρονο ο Λούκας Μόουρα αφήνιασε. Αφού πρώτα μείωσε στο 55ο λεπτό, έφερε το ματς στο Άμστερνταμ στην ισοπαλία 2-2 τέσσερα λεπτά αργότερα.

Το τελευταίο μισάωρο ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς. Από τη στιγμή που η Τότεναμ αναγκάστηκε να βγάλει παίκτες μπροστά για να ψάξει το τρίτο γκολ, η κάθε επίθεση του Άγιαξ μύριζε γκολ. Χάθηκαν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, η Τότεναμ είχε δοκάρι με τον Βερτόνγκεν ενώ ο Άγιαξ είχε επίσης δοκάρι με τον Ζίγιεκ.

Και εκεί που όλα έδειχναν τελειωμένα, ο Λούκας Μόουρα βρήκε δίκτυα στο 95ο λεπτό για να βάλει για πρώτη φορά, στα 180 και πλέον λεπτά, μπροστά στο σκορ την Τότεναμ. Αυτό ήταν. Η ομάδα του Λονδίνου προκρίθηκε με Χατ-τρικ του εκπληκτικού Βραζιλιάνου και θα δώσει το παρόν της στον μεγάλο τελικό της 1ης Ιουνίου στην Μαδρίτη κόντρα στην Λίβερπουλ.

Δείτε τα στιγμιότυπα: