Home SPORTS NEWS Η ακριβότερη 11άδα της Premier League στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο (PHOTO)

Η ακριβότερη 11άδα της Premier League στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο (PHOTO)


Με τον ακριβότερο αμυντικό στον κόσμο, Χάρι Μαγκουάιρ, αλλά και τους δύο παίκτες για τους οποίους οι Άρσεναλ (Νικολάς Πεπέ) και Τότεναμ (Τανγκί Ντομπελέ) έκαναν ρεκόρ μεταγραφής να ξεχωρίζουν, συμπληρώθηκε η ακριβότερη 11άδα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου για την Premier League.

Το παράθυρο των μεταγραφών στο κορυφαίο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε το απόγευμα της 8ης Αυγούστου, τα ρόστερ διαμορφώθηκαν τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο και η δράση αρχίζει απόψε με την αναμέτρηση της Λίβερπουλ κόντρα στη Νόριτς.

Όσα deal κι αν έλαβαν χώρα την τελευταία ημέρα της διορίας, καμία από τις μεταγραφές της Deadline Day δεν αποδείχθηκε πιο ακριβή απ’ όσα είχαν ήδη γίνει, αφού και η προσθήκη του Λο Σέλσο στο ρόστερ της Τότεναμ έγινε με τρόπο που αρχικά σημειώθηκε ως δανεισμός.

Τα 60 εκατ.λίρες του Ζοάο Κανσέλο που θα παίζει στη Μάντσεστερ Σίτι είναι… σχετικά, αφού, ουσιαστικά είναι 26 εκατομμύρια και η ανταλλαγή του Ντανίλο…

Αξίζει να σημειωθεί πως συνολικά διατέθηκαν 1,41 δισεκατομμύρια λίρες από τα αγγλικά κλαμπ καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ενώ, το κόστος της ακριβότερης 11άδας που παρουσιάζεται παρακάτω, έφτασε στα 547,5 εκατομμύρια.

Πηγή: gazzetta.gr