Home SPORTS NEWS FIFA: Νέα κόντρα Μέσι, Κριστιάνο, Φαν Ντάικ και κυριαρχία της Premier League...

FIFA: Νέα κόντρα Μέσι, Κριστιάνο, Φαν Ντάικ και κυριαρχία της Premier League στους προπονητές


Η FIFA ανακοίνωσε τις τελικές τριάδες των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία της αναφορικά με τους κορυφαίους της χρονιάς, ο Φαν Ντάικ μετά την UEFA κοντράρεται ξανά με τους Μέσι και Κριστιάνο για τη διάκριση, ενώ, στο κομμάτι των προπονητών το αγγλικό ποδόσφαιρο επιδεικνύει την κυριαρχία του!

Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τις τελικές υποψηφιότητες για τα βραβεία της αναφορικά με το 2019 και παρουσιάστηκαν οι τελικές τριάδες από τις οποίες θ’ αναδειχθεί πλέον ο μεγάλος νικητής στην λαμπερή εκδήλωση που θα ετοιμάσει.

Ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ, έχοντας νικήσει τους Μέσι και Κριστιάνο για το βραβείο του κορυφαίου της UEFA, ανταγωνίζεται ξανά τους δυο σούπερ σταρ και για τον καλύτερο άνδρα ποδοσφαιριστή της FIFA.

Παράλληλα, η επιτυχημένη παρουσία των Λίβερπουλ, Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι στην περασμένη αγωνιστική περίοδο έκαναν τους Κλοπ, Γκουαρδιόλα και Ποτσετίνο να διεκδικούν το βραβείο του καλύτερου κόουτς!

Όσον αφορά στο καλύτερο γκολ (βραβείο Puskas), εκεί περιορίστηκαν οι υποψηφιότητες στο ψιλοκρεμαστό του Μέσι απέναντι στη Μπέτις, στην τρομερή εκτέλεση φάουλ του Κιντέρο για τη Ρίβερ απέναντι στη Ράσινγκ Κλουμπ και στο ανάποδο ψαλίδι του Ζόρι σε ματς Ντέμπρετσεν – Φερεντσβάρος.

Άλισον, Έντερσον και Τερ Στέγκεν διεκδικούν τη διάκριση του κορυφαίου τερματοφύλακα, με τους δυο γκολκίπερ των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι σε ακόμα μια «μάχη».

https://youtu.be/Ema8Yolu0Ts

Πηγή: gazzetta.gr