Home SPORTS NEWS Πράξη δεύτερη στην 1η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ

Πράξη δεύτερη στην 1η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ


Η πρώτη μέρα του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού οι περισσότερες αναμετρήσεις έδειχναν αμφίρροπες μέχρι το φινάλε.

Σήμερα ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική, δεν υπάρχει το μεγάλο ματς με εξαίρεση το Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεάλ, όμως το ενδιαφέρον πέφτει βέβαια πάνω στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Τότεναμ.

Ας δούμε όμως τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας:

Ολυμπιακός – Τότεναμ
Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς επιστρέφει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την φιναλίστ του περσινού τελικού στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν είναι το φαβορί του αγώνα. Η Τότεναμ ήρθε στην Ελλάδα έχοντας νικήσει 4-0 την Κρίσταλ Πάλας, στην καλύτερη φετινή της εμφάνιση και αποτελεί αρκετά δύσκολο αντίπαλο για τον δευτεραθλητή Ελλάδας.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Γιουβέντους
Πέρυσι, ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο αυτός που καθάρισε την πρόκριση για την Γιουβέντους ανατρέποντας το εις βάρος της ομάδας του σκορ από το πρώτο παιχνίδι στη φάση των «16». Τώρα είναι μια εντελώς διαφορετική κατάσταση. Η Ατλέτικο δεν είναι στα καλύτερά της, η Γιουβέντους βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο λόγω της αλλαγής στην τεχνική ηγεσία και η αναμέτρηση φαντάζει ανοιχτή σε κάθε αποτέλεσμα.

Μπάγερν – Ερυθρός Αστέρας
Πρόκειται για το παιχνίδι του ομίλου του Ολυμπιακού. Η Μπάγερν είναι φυσικά το φαβορί και τα πονταρίσματα στο συγκεκριμένο ματς έχουν να κάνουν κυρίως με την επιλογή στα γκολ ή κάποια ειδικά στοιχήματα.

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης, στο σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας. Μπορεί ο Νέιμαρ να λύτρωσε τους Παριζιάνους στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στο Στρασβούργο όμως σήμερα δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω τιμωρίας. Η Ρεάλ από την πλευρά της, πήρε έστω και δύσκολα νίκη επί της Λεβάντε και ψάχνει ένα πρώτο καλό πρώτο αποτέλεσμα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πάμε λοιπόν για μια ακόμη ημέρα γεμάτη δράση στο κορυφαίο επίπεδο ποδοσφαίρου.

Πηγή: youbet.gr

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων:

1ος όμιλος:
19:55 Μπριζ – Γαλατασαράι (Cytavision Sports 2HD)
22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης (Cytavision Sports 1HD)

2ος όμιλος:
19:55 Ολυμπιακός – Τότεναμ (Cytavision Sports 1HD)
22:00 Μπάγερν Μονάχου – Ερυθρός Αστέρας (Cytavision Sports 4HD)

3ος όμιλος:
22:00 Διναμό Ζάγκρεμπ – Αταλάντα (Cytavision Sports 6HD)
22:00 Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μάντσεστερ Σίτι (Cytavision Sports 3HD)

4ος όμιλος:
22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης – Γιουβέντους (Cytavision Sports 2HD)
22:00 Μπάγερν Λεβερκούζεν – Λοκομοτίβ Μόσχας (Cytavision Sports 5HD)