Home SPORTS NEWS Απειλεί με αποχώρηση ο Klopp!

Απειλεί με αποχώρηση ο Klopp!


O Jurgen Klopp απείλησε πως η Liverpool θα αποχωρήσει από το Carabao Cup σε περίπτωση που δεν οριστεί «κατάλληλη ημερομηνία» για τη διεξαγωγή του επόμενου αγώνα της, για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι «κόκκινοι» πήραν δραματική πρόκριση στα πέναλτι μετά από απίθανο παιχνίδι κόντρα στην Arsenal, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας του αγώνα σε 5-5! Βάσει του προγράμματος, οι προημιτελικοί αγώνας θα διεξαχθεί στα μέσα Δεκεμβρίου, την ίδια εβδομάδα που οι πρωταθλητές Ευρώπης θα λάβουν μέσος του Fifa’s Club World Cup, στο Κατάρ.

Οι υπεύθυνοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να αλλάξουν τις ημερομηνίες των αγώνων και να διεξαχθούν αρχές Ιανουαρίου, την περίοδο που είναι προγραμματισμένα να γίνουν τα παιχνίδι της ημιτελικής φάσης.

«Δεν με ανησυχεί. Κάποιους άλλους πρέπει να τους ανησυχήσει. Η FIFA μας είπε πως το Club World Cup θα γίνει στο Κατάρ και οφείλουμε να είμαστε εκεί. Η Premier League μας είπε ότι πρέπει να παίξουμε στο πρωτάθλημα την ίδια περίοδο, κάτι που φυσικά θα κάνουμε. Για το Carabao Cup, αν δεν βρουν μια κατάλληλη ημερομηνία για εμάς, όχι στις 3 το μεσημέρι τη μέρα των Χριστουγέννων, τότε δεν θα αγωνιστούμε», δήλωσε ο Klopp μετά το τέλος του χθεσινού επικού αγώνα.

«Πρέπει αν πάρουν μία απόφαση. Αν στη λίστα (αυτών που προκρίθηκαν στα προημιτελικά) υπάρχει μία ομάδα που δεν μπορεί αν λάβει μέρος στους αγώνες, τότε πρέπει να εξετάσεις αυτή τη λίστα. Ελπίζω ότι αυτό θα αρχίσει τώρα. Δεν θα γίνουμε θύματα του προβλήματος. Αγωνιστήκαμε απόψε, θέλαμε να κερδίσουμε, τα καταφέραμε, και αν δεν βρουν μια κατάλληλη ημερομηνία τότε δεν μπορούμε να αγωνιστούμε στον επόμενο γύρο. όποιος και να είναι ο αντίπαλος μας μπορεί να περάσει χωρίς αγώνα. Ή να τον αντιμετωπίσει η Arsenal. Για απόψε θα αγνοήσουμε το πρόβλημα. Πολλά άτομα από την Premier League κάθισαν απόψε μπροστά από τις τηλεοράσεις τους και περίμεναν να τα καταφέρει η Arsenal . Αλλά – sorry!», κατέληξε ο Γερμανός τεχνικός.

Η κλήρωση για την προημιτελική φάση του Carabao Cup είναι προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί, στις 11.

Δείτε απόσπασμα των δηλώσεων Jurgen Klopp.

 

Πηγη: Agglia.net