Home SPORTS NEWS Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Πρόταση για αλλαγή έδρας λόγω… Καταλονίας

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Πρόταση για αλλαγή έδρας λόγω… Καταλονίας


Οι εντάσεις και οι διαδηλώσεις στην Καταλονία το τελευταίο διάστημα έπειτα από τη φυλάκιση των αυτονομιστών, ενδέχεται να επηρεάσει τον τόπο διεξαγωγής του μεγάλου ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 26 του μηνός! Αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο η «βασίλισσα» που θα προτιμήσει την αναβολή!

Η LaLiga, σύμφωνα με την εφημερίδα AS, προτείνει την αλλαγή έδρας στο μεγάλο παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 26/10 και ώρα 14:00 (Ελλάδας), στην Καταλονία.

Ο λόγος, είναι οι εντάσεις και οι διαδηλώσεις που σημειώνονται τις τελευταίες μέρες στη Βαρκελώνη έπειτα από τη φυλάκιση των αυτονομιστών και τις αντιδράσεις του κόσμου για το θέμα της ανεξαρτησίας της Καταλονίας…

Η διοργανώτρια αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος φαίνεται πως έχει προτείνει να γίνει τελικά το ντέρμπι στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» κι όχι στο γήπεδο των «μπλαουγκράνα» για λόγους ασφαλείας…

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μεταφέρουν οι Ισπανοί, στη Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίζονται αρνητικοί στο σενάριο να παίξουν εντός έδρας αυτό το παιχνίδι και θα προτιμήσουν την αναβολή του για άλλη ημερομηνία!

Πηγή: gazzetta.gr