Home SPORTS NEWS Μπαλοτέλι: Δεν τον στηρίζουν ούτε οι οπαδοί της ομάδας του

Μπαλοτέλι: Δεν τον στηρίζουν ούτε οι οπαδοί της ομάδας του


Συγκεκριμένο γκρουπ οργανωμένων οπαδών της Μπρέσια στράφηκε κατά του Μάριο Μπαλοτέλι για το θέμα με τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε! «Αν δεν ήταν έτοιμος να παίξει σε αυτό το ματς, ας το έλεγε» ανέφεραν οι ultras!

Ο super-Mario αντέδρασε στους ήχους μαϊμούδων που άκουσε από μερίδα οπαδών της Βερόνα στο πρόσφατο παιχνίδι στο Betegodi και πέταξε τη μπάλα προς την εξέδρα, απειλώντας με αποχώρηση από τον αγωνιστικό χώρο.

Το περιστατικό πήρε τεράστια έκταση και η Βερόνα – αν και ο Δήμαρχος της πόλης ανέφερε πως βρισκόταν στο γήπεδο και δεν άκουσε κάτι – τιμώρησε μέχρι το 2030 τον επικεφαλής των οργανωμένων που τόνισε ότι εκείνος και οι όμοιοί του δεν θα δεχθούν ποτέ ως Ιταλό τον Μπαλοτέλι.

Τώρα, έρχονται οι οπαδοί της Μπρέσια στην οποία αγωνίζεται ο έμπειρος επιθετικός, να στραφούν εναντίον του και να τονίσουν: «Αν δεν ήταν ψυχολογικά έτοιμος να παίξει σε ένα τέτοιο παιχνίδι που ο προπονητής μας έπαιζε τη θέση του, ας το έλεγε για να παίξει κάποιος… λιγότερο ευαίσθητος από εκείνον!

Η τιμωρία που επιβλήθηκε στον επικεφαλής των οργανωμένων της Βερόνα φανερώνει την γενικότερη διάθεση να θεωρηθεί εγκληματικός και να καταστραφεί ο πυρήνας των ultras στο ποδόσφαιρο».

Πηγή: gazzetta.gr