Home SPORTS NEWS Την ίδια μέρα, δυο αγώνες σε ξεχωριστά μέρη!

Την ίδια μέρα, δυο αγώνες σε ξεχωριστά μέρη!


Η Λίβερπουλ δεν ξέρει… πότε να προλάβει να πάρει ανάσα μέσα στον Δεκέμβριο και η 18η του μηνός θα μπορούσε να προσφέρει την ευκαιρία να γραφτεί μοναδική ιστορία, με την ομάδα να παίζει δυο ματς, σε δυο διαφορετικά μέρη με διαφορετικούς αντιπάλους!

Οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ απείλησαν να μην κατέβουν στα προημιτελικά του Carabao Cup αν δεν βρεθεί φυσιολογική ημερομηνία για να παίξουν απέναντι στην Άστον Βίλα.

Με δεδομένο πως το πρόγραμμα στο δεύτερο μισό του Δεκεμβρίου είναι γεμάτο αγωνιστικές υποχρεώσεις, έχει προστεθεί το ταξίδι στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και τώρα ήρθαν και οι «8» του LeagueCup για την ομάδα του Κλοπ. 

Τα ματς για το Carabao Cup θα διεξαχθούν την εβδομάδα της 15ης Δεκεμβρίου, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό η Λίβερπουλ να πρέπει να παίξει με την Άστον Βίλα στις 18/12, την περίοδο που θα βρίσκεται… στη Μέση Ανατολή.

Έτσι, όπως αναφέρει η Telegraph, υπάρχει και το θεότρελο σενάριο της συμμετοχής σε δύο αγώνες, με δυο διαφορετικούς αντιπάλους, σε δυο διαφορετικά μέρη, με… δυο διαφορετικές συνθέσεις 18 παικτών!

Βέβαια, το πιθανότερο αυτή τη στιγμή είναι να μετατεθεί το ματς με τους «χωριάτες» τον Ιανουάριο του 2020, αλλά και πάλι, από τη στιγμή που όλα είναι ανοιχτά, η τρελή υπόθεση έχει τη δική της βάση…