Home SPORTS NEWS Οι δέκα πιο ακριβές φανέλες στον κόσμο!

Οι δέκα πιο ακριβές φανέλες στον κόσμο!


Με αφορμή την συμφωνία «μαμούθ» της Λίβερπουλ με τη Νike έγιναν γνωστές οι μεγαλύτερες συμφωνίες των ποδοσφαιρικών ομάδων για τις εμφανίσεις του.

Έπειτα από μεγάλη διαμάχη στα δικαστήρια μεταξύ Λίβερπουλ και New Balance, η Λίβερπουλ χθες ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Nike από την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις πρώτες πληροφορίες, η ομάδα του Μέρσεισάιντ πρόκειται να εισπράττει τον χρόνο 80 εκατομμύρια λίρες το χρόνο, ούσα η μοναδική βρετανική ομάδα που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής, καθώς τα πρωτία μέχρι πρότινος κατείχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη συμφωνία της με την Adidas της τάξης των 75 εκατομμύριων λιρών.

Στην τρίτη θέση αυτής της ιδιότυπης κατάταξης βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι με τις 65 εκατομμύρια λίρες της συμφωνίας με την Puma, ενώ λίγο πιο κάτω, η Άρσεναλ και η Τσέλσι με τις ετήσιες απολαβές να αγγίζουν τις 60 εκατομμύρια λίρες.

Μόνοι αντίπαλοί της πια η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα που έχουν καταφέρει να γίνουν τα μοναδικά κλαμπ στον κόσμο που έχουν υπογράψει συμβόλαια ανώτερα των 100 εκατομμυρίων λιρών το χρόνο.

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα με τις ετήσιες απολλαβές τους:

Πηγή: gazzetta.gr