Home SPORTS NEWS Λίβερπουλ: Θέλουν να σηκώσει το τρόπαιο ο Τζέραρντ

Λίβερπουλ: Θέλουν να σηκώσει το τρόπαιο ο Τζέραρντ


Στην Λίβερπουλ έχουν αρχίσει ήδη να ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος μετά από 30 ολόκληρα χρόνια, καθώς η διαφορά των 22 πόντων από την δεύτερη Σίτι, πολύ δύσκολα μπορεί να αλλάξει.

Στο πλαίσιο αυτό, αρκετοί φίλοι των ”κόκκινων” ζητούν από την διοίκηση της ομάδας να υπογράψουν ως ελεύθερο παίκτη τον Στίβεν Τζέραρντ ώστε να σηκώσει αυτός το πολυπόθητο τρόπαιο! Φυσικά κάτι τέτοιο είναι αδύνατο καθώς ο πρώην ηγέτης της Λίβερπουλ είναι πλέον προπονητής των Ρέιτζερς, αλλά δείχνει πόσο έχει ”στοιχίσει” σε αρκετούς φίλους της Λίβερπουλ που ο εμβληματικός τους αρχηγός δεν μπόρεσε ποτέ να κατακτήσει την Premier League.

 

Προφανώς και κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει αλλά δείχνει πόσο έχει «στοιχίσει» σε αρκετούς φίλους της Λίβερπουλ που ο εμβληματικός τους αρχηγός δεν μπόρεσε ποτέ να κατακτήσει την Premier League.

«Το σκέφτομαι συχνά. Οταν το αναλύω περισσότερο καταλαβαίνω ότι δεν ήταν εκείνη η στιγμή (σ.σ. το γλίστρημα) που μας στοίχισε τον τίτλο, αλλά ένα μέρος του εαυτού μου πιστεύει πως αυτό ήταν το λάθος».