Home SPORTS NEWS Παρί Σεν Ζερμέν: Τραυματίας ο Νεϊμάρ μετά το πολυτελές πάρτι γενεθλίων

Παρί Σεν Ζερμέν: Τραυματίας ο Νεϊμάρ μετά το πολυτελές πάρτι γενεθλίων


Tο Σάββατο (1/2) η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε της Ναντ 5-0, με τον εκκεντρικό Νεϊμάρ να εμφανίζεται με φούξια μαλλιά και στο ημίχρονο να εξαπολύει επίθεση στον διαιτητή. Κάποιο τέρμα δεν πέτυχε, αν και “σέρβιρε” το τέταρτο γκολ στον Κίλιαν Εμπαπέ.

Ένα 24ωρο αργότερα ο Βραζιλιάνος επιθετικός γιόρτασε τα 28α γενέθλια του σε πολυτελές κλαμπ του Παρισιού με καλεσμένους τους συμπαίκτες του, οι οποίοι έπρεπε να έρθουν ντυμένοι στα λευκά, όπως όριζε το dress code.

Μάλιστα, μετά το μεγάλο πάρτι έγινε γνωστό ότι ο Νεϊμάρ δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Τρίτης (4/2) απέναντι στη Ναντ, εξαιτίας τραυματισμού στα πλευρά. Βέβαια, αυτό δεν είναι κάτι περίεργο, αφού τραυματίας στα γενέθλια του ήταν επίσης το 2019 και το 2018.

2018: Neymar is injured on his birthday
2019: Neymar is injured on his birthday
2020: Neymar is injured on his birthday

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ, σε ερώτηση που του έγινε για το περιβόητο πάρτι του Βραζιλιάνου απάντησε περισσότερο διπλωματικά: “Είναι ο καλύτερος τρόπος να προετοιμαστείς για ένα παιχνίδι; Όχι. Είναι το χειρότερο πράγμα στον κόσμο; Όχι. Πάντα προστατεύω τους παίκτες μου και αγαπώ την ομάδα μου. Με αυτό το πάρτι είναι δύσκολο να τους προστατεύσω. Είναι ντροπή, γιατί δίνουμε το δικαίωμα στους ανθρώπους να μας σχολιάζουν”.

Πηγή: sport24.gr