Home SPORTS NEWS Απεβίωσε 14χρονος ποδοσφαιριστής futsal λόγω κορονοϊού!

Απεβίωσε 14χρονος ποδοσφαιριστής futsal λόγω κορονοϊού!


Σε βαρύτατο πένθος έχει οδηγεί ο αθλητισμός στην Πορτογαλία. Πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό, πως ο 14χρονος ποδοσφαιριστής futsal της Μασέδα, Βίτορ Ραφαέλ Μπάστος Γκοντίνιο έφυγε από τη ζωή εξαιτίας του κορονοϊού.

Ο πιτσιρικάς αγωνιζόταν στην τοπική ομάδα του Αβέιρο, με την οποία έκανε όνειρα να ασχοληθεί επαγγελματικά με το futsal. Ωστόσο οι μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Όπως τονίζουν τα πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης, ο Γκοντίνιο εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο το Σάββατο, όπου διαπιστώθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο νεαρός, ο οποίος παράλληλα υπέφερε από ψωρίαση, υπεβλήθη στο τεστ και βγήκε θετικός.

Δυστυχώς όμως για εκείνον ήταν πολύ αργά, καθώς έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής. Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος όλο τον αθλητικό κόσμο της Πορτογαλίας, ενώ “άφησε” άφωνη την ομάδα του που δεν έχει λόγια για αυτό το τραγικό περιστατικό.

Αναλυτικά οι ανακοίνωση της Μασέδα:
“Aυτή την φορά δεν μπόρεσες να ντριμπλάρεις τον αντίπαλο, όπως τόσες φορές έκανες! Είμαστε κομμάτια και χωρίς λόγια! Αναπαύσου εν ειρήνη Πρωταθλητή!.”

Πηγή: talentabout.gr