Home SPORTS NEWS Θρίαμβος για Αταλάντα και Λειψία στο Τσάμπιονς Λιγκ

Θρίαμβος για Αταλάντα και Λειψία στο Τσάμπιονς Λιγκ


Αταλάντα και Λειψία προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς επικράτησαν με 4-3 της Βαλένθια και 3-0 της Τότεναμ αντίστοιχα.

Η «Σταχτοπούτα» της διοργάνωσης, στην παρθενική συμμετοχή της, με την προίκα του πρώτου ματς (4-1), πέρασε και από το «Μεστάγια» με 4-3, πέταξε εκτός συνέχειας την Βαλένθια που πάλεψε από τη μεριά της όσο μπορούσε, κυνηγώντας το θαύμα που δεν ήρθε. Μάλιστα η ομάδα του Γκασπερίνι, έγινε η πρώτη νεοφώτιστη μετά τη Λέστερ που πετυχαίνει κάτι αντίστοιχο.

Απόλυτος πρωταγωνιστής βέβαια δεν ήταν άλλος από τον Γιόσιπ Ίλισιτς, με τον Σλοβένο να γράφει ιστορία, σημειώνοντας… καρέ στο ματς. Χτύπησε φύο φορές με πέναλτι και δύο στο αιφνιδιασμό.

Στο μεταξύ με πρωταγωνιστή τον Ζάμπιτσερ που σκόραρε δις στα πρώτα 21 λεπτά και τον Φόρσμπεργκ να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα με την πρώτη του επαφή με την μπάλα στο 87ο λεπτό, η καλοδουλεμένη ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν επικράτησε με 3-0 της Τότεναμ και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

https://www.youtube.com/watch?v=zEMrdUD5uEY

https://www.youtube.com/watch?v=H81qIUer3Hg