Home SPORTS NEWS Οριστικό τέλος στη φετινή Ευρωλίγκα!

Οριστικό τέλος στη φετινή Ευρωλίγκα!


Ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, πρότεινε στην τηλεδιάσκεψη των ομάδων να μη συνεχιστεί η φετινή σεζόν καθώς οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι και η πρόταση του αυτή θα επικυρωθεί από τους συλλόγους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, o Τζόρντι Μπερτομέου πρότεινε στην τηλεδιάσκεψη των ομάδων να μη συνεχιστεί η φετινή σεζόν.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague πήρε τον λόγο πριν απ’ όλους και πριν τεθεί το ζήτημα σε ψηφοφορία και μίλησε για την επιστολή που έστειλαν οι παίκτες και με την οποία ζητούσαν να μην επιστρέψουν στα παρκέ.

Ανέφερε δε στους εκπροσώπους των ομάδων πως δεν έχουν διαμορφωθεί οι κατάλληλες συνθήκες για την ασφάλεια των αθλητών και πως ελοχεύει ο κίνδυνο τραυματισμών, κάτι που αναγκάζει τη διοργάνωση να… κατεβάσει ρολά. Επιπλέον, ο Μπερτομέου αναφέρθηκε και στα διαφορετικά δεδομένα που υπάρχουν από χώρα σε χώρα αλλά και στη δυσκολία των μετακινήσεων.

Οι ομάδες συμφωνούν με αυτή την εξέλιξη και θα ακολουθήσει η ψηφοφορία. Οι παίκτες ζήτησαν και εκείνοι το Σάββατο το τέλος και καταλαβαίνει κανείς πως μόνο με θαύμα θα υπάρξει κάτι διαφορετικό από ακύρωση της φετινής διοργάνωσης που θα είναι επί της ουσίας ως μη γενόμενη.

Προς το παρόν δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και είναι θέμα λίγων ωρών να υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση για τους τίτλους τέλους της χρονιάς, ενώ θα ακολουθήσει και η συνέντευξη Τύπου (17:30) του εκτελεστικού διευθυντή της διοργάνωσης, Τζόρντι Μπερτομέου.