Home SPORTS NEWS Πρόσω ολοταχώς για συνέχιση και η Premier League!

Πρόσω ολοταχώς για συνέχιση και η Premier League!


Με τις… ευλογίες της Κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, η Premier League αναμένεται να συνεχιστεί από τον Ιούνιο, καθώς, η διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος έλαβε ενημέρωση για να επισπεύσει τις διαδικασίες του πλάνου με το οποίο θα γίνει η επανέναρξη.

Η Κυβέρνηση είχε ξεκαθαρίσει πως από την 1η Ιουνίου θα επιτρέπονται οι αθλητικές δραστηριότητες σε άδεια γήπεδα και όπως αναφέρει η Daily Mail, πλέον, τόσο η Premier League, όσο και η EFL για το θέμα της Championship κυρίως κι όχι για τις δυο μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες, έλαβαν ενημέρωση να βιαστούν για να αποφασιστούν οι ημερομηνίες ολοκλήρωσης της σεζόν.

Η Επιτροπή Τεχνολογίας, Πολιτισμού, Media και Αθλητισμού βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με την διοργανώτρια αρχή της κορυφαίας κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου και εντός της ημέρας θα υπάρξουν νέες επαφές με τις 20 ομάδες της Λίγκας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το θέμα των ουδέτερων γηπέδων θα επανέλθει στην ατζέντα με το σκεπτικό πως θα υπάρξει πιο εύκολα και η συγκατάθεση της Αστυνομίας για να ελέγχει την κατάσταση με τον κόσμο και τον πιθανό συγχρωτισμό έξω από τα σημεία όπου θα διεξάγονται οι αναμετρήσεις…

Πηγή: gazzetta.gr