Home SPORTS NEWS Yπ. υγείας Ιταλίας: «Στο πρώτο κρούσμα, σταματάει το πρωτάθλημα»

Yπ. υγείας Ιταλίας: «Στο πρώτο κρούσμα, σταματάει το πρωτάθλημα»


Αμείλικτος ο υπουργός υγείας της Ιταλίας, Σάντρα Ζάμπα, ανέφερε πως στο πρώτο κρούσμα κορωνοϊού που θα βρεθεί μετά την επανέναρξη, το πρωτάθλημα θα τελειώσει.

Καμία διάθεση για να πάρει ρίσκα, αλλά και να συμβουλευτεί τα πρωτόκολλα άλλων χωρών, δεν δείχνει ο υπουργός υγείας της Ιταλίας.

Ο Σάντρο Ζάμπα ανέφερε πως στο πρώτο κρούσμα κορωνοϊού που θα βρεθεί μετά την επανεκκίνηση, τότε η Serie A θα διακοπεί οριστικά και θα τελειώσει.

«Χωρίς καμία αμφιβολία, εάν κάποιος σε οποιαδήποτε ομάδα βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, τότε σταματάνε όλα. Η καραντίνα έρχεται αυτόματα και όλη η σεζόν σταματάει. Εάν δεν σταματήσεις, τότε ο ιός θα σε σταματήσει σίγουρα. Το να αγαπάς το ποδόσφαιρο σημαίνει να νοιάζεσαι και για τους ανθρώπους που δουλεύουν για αυτό. Ο μόνος λόγος που συζητάμε για τη συνέχεια της Serie A, είναι για τον οικονομικό αντίκτυπο που θα έχει», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο υπουργός υγείας της Ιταλίας, ρωτήθηκε για την πιθανότητα επανεκκίνηση της Serie B: «Η απόφαση θα παρθεί από τον υπουργό αθλητισμού, Βιντσέντσο Σπανταφόρα. Από όσο γνωρίζω, θα του πάρει άλλη μία εβδομάδα για να αξιολογήσει την κατάσταση όχι μόνο για την Serie B, αλλά για όλα τα ομαδικά αθλήματα».

Πηγή:sport-fm.gr