Home SPORTS NEWS Χάνει τα αποδυτήρια ο Σετιέν: Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα τον κατηγορούν για...

Χάνει τα αποδυτήρια ο Σετιέν: Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα τον κατηγορούν για τις τακτικές του


Έντονη δυσαρέσκεια, επικρατεί στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με την Θέλτα 2-2. Οι «μπλαουγκράνα» όχι μόνο δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, αλλά είδαν και την Ρεάλ να επικρατεί της Εσπανιόλ με 1-0 και να ξεφεύγει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Στο τέλος της αναμέτρησης με την Θέλτα, ακολούθησε μια συζήτηση στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα, μεταξύ των παικτών και του προπονητή, Κίκε Σετιέν. Οι ποδοσφαιριστές κατηγόρησαν τον Ισπανό τεχνικό, για κάποιες από τις τακτικές αποφάσεις που πήρε κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και για τις αλλαγές που άργησε να κάνει στο ματς, όπως αυτές του Αρτούρ και του Γκριεζμάν.

Η συζήτηση κράτησε για αρκετά λεπτά, όπως αναφέρει η Marca και φαίνεται πως το κλίμα στην Μπαρτσελόνα, δεν είναι και το καλύτερο για τη συνέχεια. Οι παίκτες δεν συμφωνούν με κάποιες από τις μεθόδους του προπονητή και αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι αν συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο, δεν θα κερδίσουν τίτλους.

Ενδεικτικές είναι μάλιστα και οι δηλώσεις του Λουίς Σουάρες, ο οποίος έκανε λόγο ότι οι προπονητές θα πρέπει να αναλύσουν την κατάσταση και να βρουν τι συμβαίνει στα εκτός έδρας ματς.

«Υπάρχει κάτι που πρέπει να αναλύσουν οι παίκτες σε αυτές τις καταστάσεις. Έχεις την αίσθηση ότι σημαντικοί πόντοι χάνονται όταν παίζουμε εκτός έδρας που σε άλλες, προηγούμενες, σεζόν δεν τις χάναμε», τόνισε ο έμπειρος Ουρουγουανός επιθετικός..

Πηγή: gazzetta.gr