Home SPORTS NEWS Ετσι παίρνει απόψε πρωτάθλημα η Λίβερπουλ

Ετσι παίρνει απόψε πρωτάθλημα η Λίβερπουλ


Η αναμονή τελειώνει. 30 χρόνια ήταν πάρα, μα πάρα πολλά για το μέγεθος της. Η Λίβερπουλ έκανε το καθήκον της το βράδυ της Τετάρτης, καθάρισε 4-0 την Κρίσταλ Πάλας και περιμένει απλά τα… διαδικαστικά. Δηλαδή, οι Reds θέλουν ένα και μόνο πράγμα, ώστε να στεφθούν απόψε πρωταθλητές…

Η Τσέλσι υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι και με ήττα των Πολιτών ή ισοπαλία, οι Κόκκινοι σηκώνουν για πρώτη τους φορά την Premier League. Αυτή τη στιγμή η διαφορά τους είναι στους 23 βαθμούς, με τη Λίβερπουλ να έχει ακόμα επτά ματς και τη Σίτι οκτώ με το σημερινό. Αυτό σημαίνει ότι εάν νικήσει η Σίτι την Τσέλσι, θα μειώσει στους 20 βαθμούς, ενώ οι επτά αγωνιστικές αφήνουν περιθώριο 21 βαθμών.

Οπότε, εάν η Σίτι περάσει από το “Στάμφορντ Μπριτζ”, τότε απλά η Λίβερπουλ θα πρέπει να πάει την επόμενη Πέμπτη και να το σηκώσει εμφατικά μέσα στο “Ετιχαντ”. Εκεί θα της αρκεί απλά να μην ηττηθεί. Αλλά είναι εξαιρετικά πιθανό τα πάντα να τελειώσουν απόψε. Ειδικά με τη φημολογία του γενικευμένου rotation από τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Πηγή:Gazzetta.gr