Home SPORTS NEWS Κάρλος Τέβες: Μένει στην Μπόκα και δωρίζει τον μισθό του!

Κάρλος Τέβες: Μένει στην Μπόκα και δωρίζει τον μισθό του!


Ο Κάρλος Τέβες ανακοίνωσε ότι θα μείνει στην Μπόκα Τζούνιορς τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο και ότι θα δωρίσει όσα χρήματα του αναλογούν βάσει συμβολαίου.

Λατρεύει την Μπόκα Τζούνιορς και το έχει αποδείξει επανειλημμένως, αφού πλέον διανύει την τρίτη διαφορετική θητεία του στην ομάδα του Μπουένος Άιρες. Ο Κάρλος Τέβες, όμως, εκτός από οπαδός της Μπόκα και σπουδαίος ποδοσφαιριστής, αποδεικνύει ότι έχει και μια τεράστια καρδιά.

Ο 36χρονος επιθετικός μίλησε για πρώτη φορά ύστερα από τρεις μήνες σιωπής, με αφορμή τα δημοσιεύματα που θέλουν την Μπόκα Τζούνιορς να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, διάρκειας 18 μηνών.

Ο Απάτσι επιβεβαίωσε ότι αποδέχθηκε την πρόταση ανανέωσης, αλλά καταρχήν μόνο για έξι μήνες, αφήνοντας ανοιχτό, μεταξύ σοβαρού και αστείου, είτε να σταματήσει την μπάλα, είτε να παίξει σε κάποια από τις άλλες πρώην ομάδες του, όπως η Κορίνθιανς ή η Γουέστ Χαμ.

Το πιο σημαντικό από τα λεγόμενα του άλλοτε επιθετικού των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους, μεταξύ άλλων, είναι η απόφαση του να δωρίσει όλο τον μισθό του, αλλά και τα όποια μπόνους του αναλογούν, σε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση!

«Σε αυτή την πανδημία που περνάμε και στην οποία ο κόσμος υποφέρει από έλλειψη εργασίας, αποφασίσαμε με την οικογένειά μου ότι όλο το συμβόλαιο που μου πρόσφερε η Μπόκα θα το δωρίσω σε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση» αποκάλυψε ο Τέβες, ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν θέλω χρήματα, δεν θέλω να τα δω, θέλω να πάνε εκεί όπου θα αποφασίσουμε, ώστε να βοηθηθούν πολλές οικογένειες. Εγώ θέλω να παίξω έξι μήνες και να κατακτήσω το Copa Libertadores». Εύγε Κάρλος!

Πηγή:Gazzetta.gr