Home SPORTS NEWS Στα 177 εκατ. η αξία του Γάλλου

Στα 177 εκατ. η αξία του Γάλλου


Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κιλιάν Μπαπέ πρέπει να συνοδευτεί και από μια πρόταση-μαμούθ για τα δεδομένα της πανδημίας προς την Παρί Σεν Ζερμέν, με το δίκτυο της KPMG να αναγάγει την αξία του Γάλλου στα 177 εκατ. ευρώ.

Το συνεχές «φλερτ» από την πλευρά του Κιλιάν Μπαπέ σίγουρα διευκολύνει το σενάριο μεταγραφής του, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπολογίζει και στην απαγορευτική για τον καιρό της πανδημίας χρηματιστηριακή του αξία.

Σύμφωνα με το επαγγελματικό δίκτυο ανάλυσης δεδομένων KPMG, ο Γάλλος στράικερ που κοστολογούνταν στο εξωπραγματικό ποσό των 225 εκατ. ευρώ μέχρι τον Φλεβάρη, είδε πτώση στην αξία του κατά 21,5% λόγω της ακύρωσης της σεζόν στη Ligue 1. Ωστόσο, ακόμη κι έτσι το ποσό στο οποίο βρίσκεται πλέον φτάνει τα 177 εκατ. ευρώ, απλησίαστος αριθμός για τα δεδομένα της Βασίλισσας και κάθε συλλόγου στο επερχόμενο μεταγραφικό παζάρι.

Φυσικά, ο στόχος της Ρεάλ παραμένει η υπογραφή του το καλοκαίρι του 2021, με την ελπίδα ότι μέχρι τότε ο 21χρονος θα έχει ανανεώσει στους Παριζιάνους. Κι αυτό διότι το φερόμενο ενδιαφέρον του νεαρού σταρ να μετακομίσει στη Μαδρίτη και η γνώση ότι η Ρεάλ κινείται για την απόκτησή του μπορεί να οδηγήσει στο να μπει ειδική ρήτρα μεταγραφής στους Μερένγκες, που ασφαλώς θα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα, κόντρα στο πανάκριβο της περίπτωσης του.

Πηγή: gazzetta.gr