Home SPORTS NEWS Χαφέζ: «Υπάρχουν συζητήσεις, αλλά όχι πρόταση από την Ελλάδα»

Χαφέζ: «Υπάρχουν συζητήσεις, αλλά όχι πρόταση από την Ελλάδα»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Καρίμ Χαφέζ ο οποίος τώρα αγωνίζεται στην Μαλάτιασπορ και ακούστηκε το όνομα του για την ΑΕΚ έκανε δηλώσεις σε τουρκικό ραδιόφωνο τονίζοντας πως δεν έχει κατατεθεί πρόταση από ελληνική ομάδα για την απόκτηση του.


Ο 24χρονος Αφρικανός αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στην Μαλάτιασπορ. Ο δανεισμός του στον τουρκικό σύλλογο εκπνέει και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Γουάντι Ντέγκλα όπου ανήκει.

Ο Χαφέζ, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του στην εκτός έδρας επικράτηση επί της Σίβασπορ (0-1, 8/7), μίλησε στο τουρκικό ραδιοφωνικό σταθμό για τα σενάρια που τον θέλουν να συνεχίζει την καριέρα του στην Ελλάδα, δίχως ωστόσο να γίνει αναφορά στην ΑΕΚ.

«Δεν έχω δεχθεί πρόταση από ελληνική ομάδα, αλλά υπάρχουν συζητήσεις. Στην παρούσα φάση το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να ολοκληρώσω την σεζόν στην Μαλάτιασπορ. Απομένουν ακόμη δύο εβδομάδες και είμαι επικεντρωμένος στην ομάδα μου. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα τότε θα δούμε τι θα γίνει», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης της Λανς.

Ο Χαφέζ στην τρέζουσα σεζόν έχει καταγράψει 23 συμμετοχές και 2 ασίστ.
Πηγή:Gazzetta.gr