Home SPORTS NEWS «Ένα παιδί από τη Μπρέντα που έζησε τ’ όνειρο»

«Ένα παιδί από τη Μπρέντα που έζησε τ’ όνειρο»


Έχει ήδη κατακτήσει το Champions League, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ένα ευρωπαϊκό Super Cup, όμως τώρα, ήταν ιδιαίτερο το τρόπαιο της Premier League με τη Λίβερπουλ κι έκανε τον Φαν Ντάικ να προχωρήσει σε μια μικρή εξομολόγηση, γεμάτη ουσία…

Ο Ολλανδός αμυντικός που τον Ιανουάριο του 2018 άκουσε πως τα 75 εκατομμύρια που διατέθηκαν για εκείνον ήταν υπερβολικά και δεν τα άξιζε, έχει κάνει άπαντες να… καταπιούν τη γλώσσα τους με τον ρόλο που έχει παίξει στη σάρωση των τίτλων από τους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ.

Ο εκ των ηγετικών προσωπικοτήτων στο ρόστερ της Λίβερπουλ, λίγη ώρα μετά τη φιέστα στο «Άνφιλντ», έβγαλε μια ήρεμη φωτογραφία με το τρόπαιο στο πούλμαν και έγραψε κάτι που στέλνει πολλαπλά μηνύματα…

«Ένα απλό παιδί από τη Μπρέντα που έγινε πρωταθλητής στην Premier League. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και μια μεγάλη ευκαιρία να υπενιθυμίσουμε σε όλους και σε όλα τα παιδιά πως τίποτα δεν είναι αδύνατο.

Σκληρή δουλειά και επιμονή. Μην αφήνετε κανέναν αλαζόνα με μίσος και αρνητικότητα να σας σταματήσει από την διαδρομή που μπορείτε να κάνετε μέχρι να γίνετε οι καλύτεροι. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους οπαδούς, τους συμπαίκτες μου και όλο το τεχνικό επιτελείο.

Λίβερπουλ, αυτό είναι για σένα» έγραψε ο Φαν Ντάικ!