Home SPORTS NEWS Μέσι – Κριστιάνο: Το σύνολο των αριθμών τους είναι εξωπραγματικό (Φωτογραφία)

Μέσι – Κριστιάνο: Το σύνολο των αριθμών τους είναι εξωπραγματικό (Φωτογραφία)


Από άλλον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Από κάτι πολύ διαφορετικό. Δυο άνθρωποι που στάλθηκαν από μια ανώτερη δύναμη. Οι Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, έχουν καταφέρει τόσα πράγματα που κοιτάζει κανείς τους αριθμούς τους και δεν μπορεί να διανοηθεί αυτό που αντικρίζει…

Ο Αργεντινός ηγέτης της Μπαρτσελόνα ναι μεν έφτασε στα 700 γκολ καριέρας το βράδυ της περασμένης Τρίτης απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο, οι «μπλαουγκράνα» δέχθηκαν ισχυρότατο πλήγμα στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ συνεχίζει κι εκείνος απτόητος στην Ιταλία παρά την ηλικία των 35 ετών και πέτυχε εκπληκτικό γκολ στην εκτός έδρας νίκη (3-1) επί της Τζένοα.

Ο CR7 έχει πετύχει 728 τέρματα μέχρι και αυτή τη στιγμή, με 262 ασίστ, τη στιγμή που ο βραχύσωμος «μάγος» της ομάδας της Καταλονίας έχει 320 ασίστ προς τους συμπαίκτες του και μόλις έφτασε στην 700άρα σε ό,τι αφορά τα γκολ.

Οι ατομικές και συλλογικές τους διακρίσεις είναι αμέτρητες. Τόσο που δύσκολα θα ξαναδούμε κάποιον άλλον στο μέλλον να φτάνει σε αυτή την τεράστια ποδοσφαιρική καταξίωση. Τέτοια μεγάλη κόντρα δυο ανδρών για την απόλυτη κορυφή όλων των εποχών ίσως να μην υπάρξει ποτέ.

Κι είναι πραγματικά απίστευτο πως δυο άνθρωποι, έχουν φτάσει σε τέτοιους εξωπραγματικούς αριθμούς στην καριέρα τους.

Το σύνολο των στατιστικών τους, σε κάνει να μην μπορείς να το διανοηθείς… Κι όμως, η εποχή των Μέσι και Κριστιάνο είναι χρυσή για το ποδόσφαιρο και τον κόσμο που ζει στον αστερισμό αυτών των δυο μύθων του αθλήματος…

 

Πηγή:Gazzetta.gr