Home SPORTS NEWS Μουρίνιο – Τότεναμ: Περισσότερες ήττες σε 20 ματς από όσες σε μια...

Μουρίνιο – Τότεναμ: Περισσότερες ήττες σε 20 ματς από όσες σε μια διετία στην Τσέλσι (pic)


Η παράδοση που έχει χτίσει ο Ζοσέ Μουρίνιο στην Premier League καταρρίπτεται φέτος μέσα σε 20 ματς με την Τότεναμ, καθώς ο Πορτογάλος μετρά πλέον περισσότερες ήττες από όσες είχε συνολικά στις δύο πρώτες του σεζόν με την Τσέλσι.

Η ήττα από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 3-1 αποτέλεσε νέο, σοβαρό πλήγμα για την Τότεναμ, αναφορικά με την κατάληψη μιας θέσης για το Europa League της ερχόμενης περιόδου. Πολύ περισσότερο, όμως, χειροτέρεψε ακόμη περισσότερο τους δείκτες στη θητεία του Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς το ποσοστό νικών έχει πέσει κάτω από το 50%.

Σε 20 αγώνες με τον Πορτογάλο τεχνικό στο τιμόνι τους, οι Σπερς μετρούν 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και κυρίως, 7 ήττεςπερισσότερες από όσες μέτρησε στην πρώτη του διετία στο Νησί ως προπονητής της Τσέλσι!

Συγκεκριμένα, από το 2004 ως το 2006, ο «Special One» γνώρισε μόλις 6 ήττες σε σύνολο 58 αγώνων, σχεδόν τους τριπλάσιους από όσους έχει κοουτσάρει φέτος την Τότεναμ και έχει προλάβει να δημιουργήσει το αρνητικό στατιστικό.

Παράλληλα, σε 46 λιγότερα ματς, η Τότεναμ έχει δεχθεί μόλις 10 γκολ λιγότερα από την Τσέλσι στις δύο ολόκληρες σεζόν (27 έναντι 37), στο πιο αρνητικό ξεκίνημά του σε πάγκο ομάδας στην Premier League και συνολικά στην καριέρα του.
Πηγή:Gazzetta.gr