Home SPORTS NEWS Μπάγερν – Κλοπ: Υπήρχε φλερτ, αλλά όχι… γάμος!

Μπάγερν – Κλοπ: Υπήρχε φλερτ, αλλά όχι… γάμος!


Ο πρόεδρος της Μπάγερν, Καρλ – Χάινς Ρουμενίγκε, αποκάλυψε πως οι Βαυαροί ενδιαφέρθηκαν στο παρελθόν για τον Γιούργκεν Κλοπ, ωστόσο είχε συμβόλαιο!

Η Μπάγερν δεν αγνόησε ποτέ τον Γιούργκεν Κλοπ, αντίθετα, ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του, αλλά ο Γερμανός τεχνικός είχε ήδη συμβόλαιο! Αλλωστε, ο Ρουμενίγκε τρέφει ιδιαίτερο σεβασμό για τον Κλοπ και αποκάλυψε στη Bild, πως η Μπάγερν ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του, όμως το timing δεν ήταν το κατάλληλο «Κάθε φορά που προσπαθούσαμε να βρούμε προπονητή ο Γιούργκεν Κλοπ είχε συμβόλαιο. Είχαμε εξαιρετικούς προπονητές τα τελευταία χρόνια. Χάινκες, Γκουαρδιόλα, Φαν Χάαλ, Φλικ. Πρέπει να είναι και το timing σωστό. Πιστεύω  ότι ο Γιούργκεν είναι ένας από τους τρεις κορυφαίους της Ευρώπης» τόνισε.

Ο Ρουμενίγκε τόνισε πως χάρηκε ιδιαίτερα για τις επιτυχίες του Κλοπ, υποστηρίζοντας: «Χάρηκε που κέρδισε πέρσι το Champions League, όπως και φέτος το πρωτάθλημα με τη Λίβερπουλ. Ο Μουρ είχε πει ότι η κατάκτηση της Premier League είναι πιο σημαντική από αυτή του Champions League…»

Πηγή:Gazzetta.gr