Home SPORTS NEWS Ντιέγκο Μαραντόνα: Έχασε πέντε κιλά και έκοψε το αλκοόλ!

Ντιέγκο Μαραντόνα: Έχασε πέντε κιλά και έκοψε το αλκοόλ!


Η καθημερινή ρουτίνα του Μαραντόνα περιλαμβάνει διάδρομο, στατικό ποδήλατο, λίγη μπάλα και υγιεινή διατροφή.

Οι Θεοί δεν γερνούν και δεν φθείρονται, γιατί είναι αθάνατοι. Δεν ισχύει το ίδιο, βεβαίως, για τους επίγειους (ποδοσφαιρικούς) θεούς όπως ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος σε τρεις μήνες θα γίνει 60 ετών.

Ο προπονητής της Χιμνάσια Λα Πλάτα πρέπει να προσέχει τον εαυτό του και λόγω των παλαιότερων καταχρήσεων που έχουν αφήσει… κουσούρια στον οργανισμό του, αλλά και εξαιτίας της πρόσφατης επέμβασης στο δεξί γόνατο.

Όπως εξήγησε ο προσωπικός γιατρός του Ντιεγκίτο, Λεοπόλδο Λούκε, ο Μαραντόνα εξακολουθεί να παίρνει κάποια αγχολυτικά χάπια που παίρνει εδώ και καιρό, αλλά έχει κόψει τελείως το αλκοόλ και κάνει γυμναστική.

«Ο Ντιέγκο είναι καθαρός από κοκαΐνη, εντελώς, αλλά έχει στιγμές υπερβολής με το αλκοόλ και άλλες όχι. Δουλεύουμε επάνω σε αυτό» ανέφερε σχετικά ο Λούκε, σύμφωνα με τον οποίο η καθημερινή ρουτίνα του Μαραντόνα περιλαμβάνει είκοσι λεπτά διάδρομο, λίγη ώρα στατικό ποδήλατο, αλλά και μπάλα στον κήπο του σπιτιού του.

Ο Μαραντόνα έχει χάσει ήδη τέσσερα – πέντε κιλά και, όπως εξήγησε ο Λούκε, «είναι σε πολύ καλή κατάσταση και με όρεξη να αντιμετωπίσει αυτή τη νέα ρουτίνα».

Πηγή:Gazzetta.gr