Home SPORTS NEWS Θέλει να φύγει ο Ριμπερί γιατί τον έκλεψαν

Θέλει να φύγει ο Ριμπερί γιατί τον έκλεψαν


Ο Φρανκ Ριμπερί, άφησε τα πάντα ανοικτά γύρω από το μέλλον του στην Ιταλία, μετά τη ληστεία στο σπίτι του, που βρίσκεται λίγο έξω από τη Φλωρεντία, κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου (04-05/07).

«Όταν γύρισα σπίτι από τη νίκη μας εναντίον της Πάρμα (σ.σ. 2-1 υπέρ της Φιορεντίνα) βρήκα αυτό εδώ…» έγραψε ο Γάλλος επιθετικός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ανεβάζοντας κι ένα με το… χάος που άφησαν πίσω τους φεύγοντας οι διαρρήκτες.

«Η γυναίκα μου έχασε μερικές τσάντες, κοσμήματα, αλλά αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό. Αυτό που με σοκάρει είναι το συναίσθημα της ανασφάλειας που δημιουργεί όλο αυτό και σε μένα και στην οικογένειά μου. Κι αυτό είναι κάτι που δεν το δέχομαι…» έγραψε ο Ριμπερί και πρόσθεσε:

«Ευτυχώς η γυναίκα μου και τα παιδιά μου είναι ασφαλείς στο Μόναχο, αλλά πως μπορώ να νιώθω ήρεμος σήμερα; Πως μπορώ να αισθάνομαι ασφαλής μετά από όλο αυτό; Δεν κυνηγάω μία μπάλα για τα εκατομμύρια, αλλά για το πάθος που σου προκαλεί. Όμως, αυτό που ξέρω είναι ότι η οικογένειά μου έρχεται πρώτη και θα πρέπει να λάβουμε τις αποφάσεις που πρέπει για να αισθανόμαστε καλά».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, αφουγκραζόμενος την αναστάτωση του Γάλλου αστέρα, έσπευσε να τον στηρίξει από το πρώτο λεπτό. «Λυπάμαι βαθύτατα γι’ αυτό που συνέβη στον Φρανκ. Αυτές οι καταστάσεις, εκτός από την οικονομική ζημιά, δημιουργούν μεγάλη αναστάτωση στον κόσμο που δεν αισθάνεται πλέον ασφαλής.

Χάνει την ηρεμία που έχει ο καθένας μας όταν αφήνει την οικογένειά του στο σπίτι. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να βρει την απαραίτητη ηρεμία και να αντιμετωπίσουμε μαζί αυτή την κατάσταση κι αυτή την κακή στιγμή. Είμαι βέβαιος ότι όλος ο κόσμος θα σταθεί στο πλευρό του Φρανκ και θα τον κάνει να αισθανθεί ξανά ασφαλής».