Home SPORTS NEWS Champions League: Το αυστηρό πρωτόκολλο στα ξενοδοχεία των ομάδων

Champions League: Το αυστηρό πρωτόκολλο στα ξενοδοχεία των ομάδων


Το Final-8 του Champions League ξεκινάει την Τετάρτη και σε κάθε ξενοδοχείο δημιουργούνται μονάδες απομόνωσης για τις ομάδες, που δεν επιτρέπεται να έρθουν σε επαφή με κανέναν.

Και φτάσαμε επιτέλους στο περίφημο και μοναδικό στα χρονικά Final-8. Την Τετάρτη, το Champion League εισέρχεται στην τελική φάση του και οι οκτώ ομάδες που θα δώσουν τη μάχη για το τρόπαιο, ξεκίνησαν να καταφθάνουν στη Λισσαβώνα, όπου θα διεξαχθούν και τα επτά εναπομείναντα παιχνίδια (μαζί με τον τελικό).

Εκεί, οι ομάδες θα ζήσουν σε μία χρυσή… φούσκα, με τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό να είναι δρακόντεια. Παρί και Αταλάντα που έφτασαν πρώτες στην πορτογαλική πρωτεύουσα, πήραν και την πρώτη γεύση του σχεδιασμού. Αυτός ξεκινάει με την επιβίβαση κιόλας για το ταξίδι. Κάθε ομάδα έχει περίπου 80 άτομα μαζί της.

Οι 40 ανήκουν στον αγωνιστικό κομμάτι και οι υπόλοιποι στο ευρύτερο πλαίσιο (διοίκηση, Τύπος, μάγειρες κτλ.). Αυτές οι δύο ομάδες λοιπόν μπαίνουν στο αεροπλάνο από διαφορετική πόρτα και δεν έρχονται ποτέ σε επαφή μεταξύ τους. Στο κάθε ξενοδοχείο έχουν απομονωθεί οι δύο πτέρυγες και η κάθε μία έχει το δικό της εστιατόριο, ζώνη χαλάρωσης, πισίνα, καμαριέρες, προσωπικό ξενοδοχείου, κτλ. Οι παίκτες δηλαδή των ομάδων δεν επιτρέπεται να εξέλθουν αυτής της ζώνης και να έρθουν σε επαφή με τον οποιονδήποτε.

Πηγή Gazzetta.gr