Home SPORTS NEWS «Είμαι Μπαρτσελόνα, θέλω να αποκλείσω τη Ρεάλ»

«Είμαι Μπαρτσελόνα, θέλω να αποκλείσω τη Ρεάλ»


Η Σίτι έχει το προβάδισμα πρόκρισης και ο Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε πως είναι οπαδός της Μπάρτσα και θέλει πρόκριση για έναν ακόμα λόγο…

«Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που παίξαμε το πρώτο ματς, οπότε τώρα όλα είναι διαφορετικά. Εχω την αίσθηση πως είμαστε πανέτοιμοι για να κερδίσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του Πεπ Γκουαρδιόλα για τον επαναληπτικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι είπε:

Για το άδειο Έτιχαντ: Εχουμε μάθει να προσαρμοζόμαστε, μιας και μετράει η υγεία όλων. Θέλουμε τα παιδιά να επιστρέψουν στα σχολεία και αυτό ειναι πιο σημαντικό από το να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα.

Για τον δικό του στόχο: «Είμαι πάντα θαυμαστής της Μπαρτσελόνα. Εκεί έχω μεγαλώσει, εκεί έγινα αυτό που είμαι σήμερα. Αυτό που θέλω είναι να αποκλείσω τη Ρεάλ. Για να γίνει αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, αν κάνουμε λάθη θα μας τιμωρήσει η Ρεάλ, έτσι είναι το Champions League. Είναι σημαντική η απουσία του Ράμος. Είναι μεγάλος παίκτης. Υπάρχει όμως και ο απίστευτος Μπενζεμά».