Home SPORTS NEWS Γουλβς – Ολυμπιακός: Ετοιμοι να γράψουν ιστορία οι «ερυθρόλευκοι»

Γουλβς – Ολυμπιακός: Ετοιμοι να γράψουν ιστορία οι «ερυθρόλευκοι»


Ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της  Γουλβς στο Μολινό (06/08, 22:00) και να γράψει ιστορία, παίρνοντας το εισιτήριο για τους «8» του Europa League.

Σχεδόν μετά από πέντε μήνες, λόγω του lockdown, Ολυμπιακός και Γουλβς, διασταυρώνουν και πάλι τα ξίφη τους, αυτή τη φορά στο Μολινό. Οι «ερυθρόλευκοι», έχουν ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος, προκειμένου να βρεθούν, στην επόμενη φάση του Europa League.

Η πρόκριση παραμένει ανοικτή και το συγκρότημα του Πέδρο Μαρτίνς, στοχεύει στη νίκη ή ισοπαλία με 2 γκολ και πάνω. Ο Πορτογάλος τεχνικός, δεν μπορεί να υπολογίζει για το εν λόγω ματς τον Ζοσέ Σα, ο οποίος σόκαρε την ομάδα με τον τραυματισμό του στο χέρι παραμονές του μεγάλου ματς.

Από την άλλη, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος είναι τιμωρημένος για το ματς με τους «λύκους» αλλά αν οι «ερυθρόλευκοι» περάσουν στην επόμενη φάση, ο Πορτογάλος αμυντικός, θα είναι και πάλι διαθέσιμος για τον προπονητή του.

Οσον αφορά τα πλάνα της Γουλβς, ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, αναμένεται να ξεκινήσει τους : Πατρίσιο, Σάις, Μπόλι, Κοαντί, Ντόχερτι, Μουτίνιο, Νέβες, Τζόνι Ότο, Τραορέ, Ζότα και Χιμένεθ.

Θυμίζουμε η αποστολή του Ολυμπιακού, αποτελείται από τους: Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκη, Καφού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνη, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καραργύρη, Λοβέρα, Καμαρά, Μαρτίνη, Μασούρα, Παπαδόπουλο, Ραντζέλοβιτς, Σεμέδο, Σουρλή, Τοροσίδη, Τσιμίκα, Τζολάκη, Βαλμπουενά, Ξενιτίδη.

Ο πολύπειρος Πολωνός ρέφερι, Σιμόν Μαρτσίνιακ θα είναι αυτός, ο οποίος θα διαιτητεύσει τη ρεβάνς των «ερυθρόλευκων» με την Γουλβς. Ο 40χρονος διαιτητής στο παρελθόν έχει βρεθεί ξανά σε αγώνα ελληνικής ομάδας.

Τη φετινή σεζόν, σφύριξε τρεις αγώνες ομίλων Champions League: Σλάβια-Ίντερ (1-3), Νάπολι-Σάλτσμπουργκ (1-1) και Γαλατάσαραϊ-Παρί (0-1).

Το μόνο που απομένει είναι να δούμε, αν η ελληνική ομάδα το βράδυ της Πέμπτης (06/08, 22:00) καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο των «Λύκων» και να γράψει ιστορία παίρνοντας την πολυπόθητη πρόκριση.
Πηγή:Gazzetta.gr